Tuesday, April 7, 2009

Mari kita berbekal ke pejabat..:)



I'm not that of a morning person.. sejak anak2 skolah nih, maka diary hidup aku pun bermula early le, sbelum nih,maklumlah tak kerja, sesuka aku le nak start my day at what time kan, hahaha.. since last year, i woke rather early sebab nak siapkan anak2..:)..kengkadang bila baju tak settle, kenalah gosok, buat air, ready2 anak2 nak breakfast pedahal bagi makan cereal aje, hahaha..

oleh itu, kalau saya terajin dipagi hari, rasa bangga membuak-buak dalam dada nih, hahaha.. dalam minggu nih telah dua ari saya rajin, maka nak citer le kat sini, ok apa kongsi rasa bangga nih.. dapat le saya baiki diri, hehehe..

ari tuh, saya siapkan breakkie for hubby, pita bread with chicken filling and basil, cucumber and tomatoes.. ari nih lak saya siapkan dia laksa johor tuk bawak kerja.. itu aje ceritanya.. hahahaha.. lepas nih saya tempelkan gambar makanan tuh yeeee..

mm, lately saya rasa possible gak kalau saya siapkan food early in the morning, eleh, orang lain tak rasa early pun, krana aku jarang buat dan dan le early, hahaha..

No comments: