Monday, April 6, 2009

My TV obsession...

Ari tuh aku tengok 'Goda' kat TV8, I always love the series by lina tan. Cool stuffs and malaysian urban-kind-of-thing. Not that i'm that 'bandar', yet tokleh le associate ngan cita melayu mlampau nih. esp, the mistic kind of stories. Sungguh tak jalan ngan aku, one thing, I'm such a sissy and coward to watch, haha, secondly, most of the time cita mlayu nih too basi, kisah berulang and errr, tak feel le aku tengok. and lastly, laki aku laagilah jaki tengok cita melayu sampai kengkadang aku pun naik pelik, teruk no ke?, hehehe

Then, what do I love to watch? Masa kecik dulu cita favorite aku were, Fall Guy, Matlock, Mission Impossible, Murder She Wrote, Remington Steele, Depsey and Makepeace, and few lagi yg aku dah ingat lupa. Skang nih ake graduate lak tengok CSI franchise, Criminal Mind, NCIS, Reaper, My Name is Earl, and many reality tv, hahaha, YES, I am reality tv junkie.. Project Runaway, American Next Top Model, Survivor and Amazing Race, hehehe.. I know, I know, don't watch malay teleseries, but reality tv. My obsession, blame it on me. hahaha.

eii, apa2 dah aku mrepek nih, till later la kay, adios.

No comments: