Tuesday, April 28, 2009

Nasi Ambang


Saya memang suka sangat makan nasi ambang, tapi cuma yang sedap le.. tadi pi pasar malam tmn andalas, and i sampled one, mm, nak kata sedap sangat, tidak pun, tpi boleh le..boleh le sebab bahannya cukup meriah and sesuai dipanggil nasi ambang compare to people yg kata dia jual nasi ambang tapi lauknya cuma 3, tak patut tau, nasik ambang punya lauk kena sangat banyak, hehe, mencapai 5 ke atas, sekian terima kasih.:)

5 comments:

:: HUSNA :: said...

tak pernah rasa nasi ambang ni..
org jawa punyer stail kn..

kucingorengemok said...

jenuh aku carik sambal dia mana... adakah di kejauhan atas belah kiri tu? mana boleh takde merah langsung, hehe.

hantumakan said...

husna--->mmg jawa yg punya, silalah ke selangor dan johor kalau nak merasa.. :)

lin--->ha'ah le, mmg takde sambal, walau sambal blacan, but akak tuh pun dah kata, lauk dia pun sbenonya tak cukup..:)

dal said...

nasi ambang pasarramdahan kota sodapp

hantumakan said...

alemak, tetiba terimbau kenangan nasi ambang kat kota tinggi,