Wednesday, April 29, 2009

SALMON STEAK


Saya nih konon2nya berdiet, so, I whipped this for my early dinner today, nothing fancy for the salmon's marinate, cuma salt and pepper, before grillin it till done, skin too crispy tho this time. And guna demi-glazed sauce serbuk from knorr and sauteed some fresh button mushroom, bukak a tin of carrot and pea and blanched some french bean.. wallah, i hope this is a diet meal.. hopefully low calorie and hi protein and hi fibre..:)..oh, lupa, definately some chillie sauce, is there calorie hidden in them?.. hahahaha, typical malaysian I am..:)

8 comments:

:: HUSNA :: said...

yummy..

hantumakan said...

ty..:)

nourelain said...

arghhh laparnye...

hantumakan said...

eh nurul, budak hostel ek?.. saya pun masa dok hostel, manjang lapo..:).. hahaha..

tik said...

Kak dalia, definitely low calories. Best nyea steak salmon.

hantumakan said...

tik,.. dok sana salmon murah tak?.. awat dah lama tak nampak dlm diari kurus nih?..:)

tik said...

kak dalia.. kat sini ok la harga salmon.. kalau tik beli seekor yg besar tuh dlm range £9-£11. seekor. Kepala ikan salmon tuh best wooo buat kari.. heheh

Kak dalia.. tak sampat nak menulis kat diari kurus. Busy skit bulan 5 nih. Diet pung tak menjadi sgt.. tuh malu nak tulis :)

hantumakan said...

kepala salmon mmg tak terkata sedapnya kalau buat kari...:)