Friday, May 22, 2009

brekkie, brekkie

Portobello mushroom that I've been dreaming of to masak all of this while..heheh..

Dah diletak pesto botol, mozzarella cheese and hazelnut nibs(the recipe call for a pine nuts, but malas nak beli, apa yg ada dlm peti sejuk ajelah)

Makan dengan scramble egg with freshly cracked black pepper and toast, wallaaaa..


PORTOBELLO MUSHROOM MELTS WITH SCRAMBLE EGG AND TOAST


VERDICT : Portobello rasa cam dirt, hahahaha, seriously.. but my scramble egg is heaven.. all soft and tak rubbler-like.. adakah aku puji diri sendri?.. alaa, kasi can la.. hehe.. so, next time I wouldn't part ngan rm10 to buy the portobello dah, idak le jakun tengok dia kat JJ next time.. so long dirt tasting mushroom, (laki aku kata rasa kayu chengal, bila pulak dia rasa kayu chengal.. haha)



4 comments:

Ita Shadila said...

oh besar jugak rupenyer portobelo mushroom.. x tau ruper sebenar dia.. biasa order kat Carl's Jr midveli jer nampak protobelo punya nama.. seblum nih x penah nampak

Red,Gold n Green said...

kak dalia mmg pandai masak...next month ajak la saya mai umah makan....:)

hantumakan said...

ita---> yg min pun ada, alaa baby portobello.. but meroyan sgt nak rasa yg besar.. but err.. hehe.. tak le sodap mana.. sodap lagi button fresh..

are-t---> datang laaaa.. kita suka nak entertain orang, tpi dtg masa awal bulan aa, masa gaji baru masuk.. kalau bulan tenat.. bagi makan nasi goreng ajelah.. hahaha

kucingorengemok said...

at least laki ko nak gak makan... kalu laki aku, kim salam. naknya nasik, nasik, nasik (bukan komplen, cerita je, hehe).