Friday, May 8, 2009

FORGETTING SARAH MARSHALL

THE SULTRY MILA KUNIS


Aku tengok cerita nih awal tahun ni kot.. what I have to say is cerita ini adalah hilarious.. hahahaha.. score a BIG HAHA ..teringat that once I was dumped (sort of, but it's complicated, the whole story I mean, so easier to say I was dumped, hehe).. memang devastating.. memang nak lagak ala cool but dalam hati merintih, ala2 nak nangis dri siang ke malam ke siang ke malam... pas tuh lagi la kalau nampak sentimentel stuffs, arrrghhh, ala2 hati burai gitew..:).. but bila dapat cinta hati baru, kisah lara jiwa raga yang lepas suma lupa dah..:).. anggap le not meant to be.. bet we better of without each other.. hahaha

well, just wanna say, I get his struggle in the movie, hero citer ni leh.. hehehe... but all is not lost, mamat tuh dapat awek lagi cun.. Mila Kunis dalam citer nih just simply stunning.. dah la prangai dia ala2 brutal sewel gitew.. aku dulu sbelum jadik ibuk2, gitu le lagaknya prangai aku, prangai bukan rupa ye, aku tidak berwajah seindah Mila Kunis, hahaha

untuk sapa yang liberal (coz citer ini ada nudity and booze and keperangaian rosak akhlak).. aku suggest go and watch it, for a good laugh and for seeing good luv blossoming.. memang cliche and typical, but love story bring this fuzzy feeling inside.. and I AM NOT EVEN A JIWANG PERSON, MINAH SENTILETUP PUN.. hehehe..

I give this story 4 1/2 STAR

2 comments:

nurulhuda said...

wahaha. i like this one too. kelakar gile. lagi lagi aldous snow!

hantumakan said...

i like everythin bout the movie, hahahhaha, simply karut and klakar.. hahaha..