Wednesday, May 20, 2009

HOW DARE YOU!


Satu lagi series kegemaran aku di'axed'.. chit podah.. been looking forward nak tengok what's new season up to.. lelagi antiques bestfriend mamat hero nih, kelakar hoccay diorang nih suma.. but i guess that's it. tiada lagi setan yg lepas dri neraka yg nak diburu.. and status mamat hero itu akan tetap menjadi tandatanya.. adakah dia anak lucifer? (sungguh pun akunya gist of the story ini berbau ngeri dan kejam, penuh ngan nama setan dan perbuatan buru, cerita ini adalah lawak sebenonya.. katun smacam, diorang buru setan pun penuh dgn gaya clumsy and klutzy..aku pelik kengkadang camno setan yg jahat bleh kena tangkap ngan geng diorang yg langsung tiada instict memburu yg jitu.. hehe)..
well.. to be update.. banyak gak citer kegemaran aku yg dah dihentikan.. pushing daisies, dark angel, reaper nih.. apa lagi daa?.. ahkak dah ingat lupa lak.. tpi banyak le gak..tak patut tau, bebalik kisah 'shinta asyik mashuk'.. kengkadang nak gak citer yg out of ordinary.. yg tak mungkin berlaku kat real life.. baru exploration angan2 sikit.. adventerous gitu..but i guess i'm the minority out here.. tunggu ajelah aku kaya cam arwah aaron spelling and buat citer aku sindri.. sure korang glued in front of tv, achewah, kepoyoan disitu..:)

No comments: