Monday, May 4, 2009

Nasi Ambang II


nasi ambang at petronas KESAS, left side from Klang.


Rupanya bila dah bukak, kesedapan, tahap 3 je..


nasi ambang Haris Bam, Prt Raja..angau beb kalau makan..


tukar angle, tak tahan, terus rasa mcm nak balik kpg balik semula..:), bintang?.. 4 1/2 ye tuan puan, jgn lupa makan ikan pecal dia skali, my hubby org sabak bernam yg senang jumpa ikan keli pecal pun angau kat keli pecal haris bam..



lupa lak haris bam pun jual lontong, ada lontong 'O' lagi, kira takde lauk le tuh, lontong berlauk tinggal pilih le, ayam ke, telur goreng, telur rebus, enak bung, enak banget.



sila cari nama kedai seperti di atas ye pencinta makanan semua, traffic light pekan prt raja, sila ambik left side(kalau dtg dri batu pahat).. and cari le bangunan jual makanan at the right side, pi la carik nama haris bam..:)

4 comments:

kucingorengemok said...

gerenti akan ku cuba... sllu gak ketawakan laki aku tgk nama kedai ni, mcm sindir dia je, haha!

hantumakan said...

ha'ah la, nama laki kau haris kan?..nanti aku cuba lak kedai wak salam kau, haha, bet we'll be back to our usual fav after makan kan.. sebab dah mkn bertahun..:)

hantumakan said...

by the way haris nih tadi baru je masuk berita tv3 noon tadi, hahaha, tpi bukan cakap pasal nasi ambang dia, cakap pasal jalanraya..mm, ilang rindu tengok muka haris, hahahaha, apakah aku nih..

CATZ said...

kalau balik bp harus catz try nih..gigih ke pt raja nanti cari kedai ni,,hihihii... kedai ni buka sampai pukul berapa