Sunday, May 10, 2009

Pizza Day anyone?

Ini malam tadi yg punya..
dipercayai chilli tuna toppings, lupa which which laa

definately smoked chicken and chunky salami pizza..:)


weekends adalah cheating day as usual.. sminggu aku ala2 malas nak masak, ala2 masak mende simple supaya aku tak makan banyak.. ahaks.. smalam malam and today menunya adalah pizza xtravaganza.. the toppings adalah 3 cheeses(parmesan, cheddar and the must have mozarella).. with chunky salami, smoked chicken, shiitake mushroom, capsicum merah, chilli tuna, bawang besar.. mmmm, sodap.. walaupun base tak buat sendri, beli kat BAGUS je..hehe..

6 comments:

nourelain badaruddin said...

hehe. makan pizza nih tak menggemukkan kan?? huhu~~

Ita Shadila said...

arrrr...sama la.. wiken cheat day... makan macam biasa.. x diet.. he he

eyda said...

Waaaaaaa...sungguh enaknye pizza itu, terliur dibuatnye...ade ek jual ready made base, harus ku beli sebab haritu eyda buat pizza base, keras, cam makan biskut...hehehe

hantumakan said...

nourul---> benarkah?.. i guess it all depends on the cheese, hahaha..kena kurengkan.. but missy dalia goes for the taste.. ahaks, i bet it's not kind to the waist line..

ita---> yeaah, samo le kita..:)

eyda----> ada la, takyah le berusha keras buat base.. kat giant pun ada tpi mahal, 2 for 5rm kot, but kat kedai BAGUS(the cake stuff supplier tuh), 5 for rm6 kot.. sila-silakanlah ye..:)

-dal- said...

keju bergelimpangan.. hehhe.

hantumakan said...

aww sis.. like I said, cheat day, haha