Monday, May 18, 2009

ROCKET DOG


i know this is quirky.. heheh.. errr, alaaaa.. cute apa..:)


somehow I'm still in my pink phase..


cute apa..


Actually i've been actively bidding ROCKET DOG shoes last year, but bila dah asyik kalah bid, I'm sort of brenti kejab and forgotten all bout the shoes. Actually my activities in Ebay pretty much like that, bid like sewel, tak menang2, pas tuh brenti and lupa langsung..heheh..

but since end of this month, my mystery shopping fee will be paid in euro and masuk paypal.. maka kemaruk shopping aku pun masyuk balik.. what else on my mind if not the rocket dog shoes la kan..heheh.. sronot, been browsing since last nite.. but the corak is pretty much berubah banyak since the last time i bid(guess ikut season kst UK la kan, manyak boots and flip flop, I'm looking for mary jane and flats). but thorough browsing will be needed, duit blum masuk pun until end of the month..:)


ps -: posting food masih dalam bentuk idea lagi.. lately takde masak yg over2 sangat, simple fare yg tak selayaknya dipertontonkan.. hahahaha..

4 comments:

eyda said...

cantik la, i like quirky,hehe...its not for everybody, only for those who have the guts and confident...kasut lam gambar tu sume saya suka, cantek sgt...hehe

hantumakan said...

kan eyda kan, buat apa pakai kasut sama ngan orang lain, ahaks.. i think rocket dog so different.. nama dia and logo dia pun quirky.. i like..:)..

kucingorengemok said...

yg paling bawah i paling suka... tapi putih-bersihnya tak reflect kesucian hati aku, haha... (dan perilaku yg akan men-dano-kan kasut sekejapan)

hantumakan said...

mai la ramai2 pakat bid dlm ebay.. hahaha.. tak kusangka atie si kucingorengemok suci beresih cam warene kasut tuh.. iskh, kalau aku pakai pun sekejapan jadik warna cekelat..