Friday, June 12, 2009

Al-fatihah, serious aku baru tau




mm, aku sebenarnya dalam seminggu ini tidak berkomunikasi sangat dengan dunia berita malaysia.. kerana 2 sebab




1. tv aku rosak, so tak dapat tengok berita pukul 1.30 noon and buletin utama.

2. cuti sekolah, so pepagi aku tak kluar rumah kengkadang seharian pun tak kluar, maka aku tak beli paper.



aku cuma ingat aku ketinggalan berita siapakah naib presiden PAS.. rupa2nya tidak..mmpph


so ari nih, aku kluar rumah, isi minyak and beli paper, baca pasal roslan aziz, and ada insert picture tulih 'the late zubir ali'.. err, serious taktau, rupanya dia dah pergi ke ramatullah pada bulan mac..

mm, and pas tuh aku bukak blog adik aku, and aku rasa dia ada link ngan blog artis wanita yg entrynya cerita pemergian Shukery Hashim, serious aku tak tau juga..

semoga roh roh mereka dicucuri rahmat.. amin..

4 comments:

-dal- said...

ko baca le blog Rima tu besh.. aku suka hehhe

hantumakan said...

waa, harus aku check it dout.. hehehe..

Ita Shadila said...

blog rima? nak cek it out gak la

hamba said...

yup.. Saudara Zubir Ali sudah kembali menghadap Penciptanya bulan Mac yg lalu... Sangat terasa bila degar balik lagu 'balada seoranggadis kecil' & siapa yang tak pernah menangis'