Tuesday, June 2, 2009

Marimekko



I'm in love with this finnish designer bag.. my good ol'friend aza been talking about it.. hehe, guess i've should been paying more attention earlier, so, yesterday, she gave me the web add, and baru le aku pi tengok.. okay.. drool factor tahap tertinggi.. tried to copy paste the new bags selection but tokleh, memang gerem..
well, pas nih kena masuk jarum kat hubby, gendeng2 manja sikit.. pas dia pun dah paham, why this wife mleleh ayaq lioq, bleh le kumpul duit, hahahahaha, baru citer kumpul duit nih.. belinya lama lagi, hahahaha..
by the way, takde jual kat mesia pun, chet, mesia nih apa de, suma barang best takde.. heheh.. but i'm a patient person, haha, i can wait forever asalkan dapat, hahaha, ini kalau deal ngan barang, kalau ngan people, patientku tak apply.. hahahaha..

7 comments:

Red,Gold n Green said...

cantik..cantik....suruhlah dal tolong belikan:)

Ita Shadila said...

mana link? mau ditengok jugak *ayaq liuq menjejeh*

hantumakan said...

are-t--> iskh, takkan nak main kem ayaq lior je, hahaha, takpelah, ada rizki, one of these days..:)

ita-->aku nih tak reti2 men'link.. this is the website..www.marimekko.com

kucingorengemok said...

ko teruk aaa... ada ke tak reti2 letak link. kat atas box nak tulis tu (sederet dgn font, saiz font, kaler etc) ada 1 icon rupa mcm paper clip. highlight word yg nak ditambah link, klik kat ikon tu... pastu nanti ada window kecik, hang type la link kat situ. baiklah adik2, selamat mencubaaaa... :p

hantumakan said...

weh lin, tak brapa paham lagi le, nanti aku try, kalau tokleh, aku tanya ngan kau lagi yek, hahahaha

hantumakan said...

aku dah birjaya dah lin .. haha... bangga weh..

Ita Shadila said...

ahaha... x tahan aku.. tp bila tgk balik mmg ada rupa paper clip... byt dalia, sudah google.. ke ke..sgt kiut beg2 dia.. :)~