Friday, June 26, 2009

What if..

Nih at the start of the story, gwyn with the frumpy hair do.. oh, by the way I love jack hannah walau dia skarang sungguh obvious tuanya.. 'sigh'




Korang pernah tengok tak citer Sliding Door(1998) acted by Gwyneth Paltrow and Jack Hannah(the wise-cracking brother in 'The Mummy') , ala, citer nih berkenaan perbezaan situasi jika watak Gwyneth get to get in the London Underground train or not, and the big impact in her life.. dia bagi 2 stories, in parallel time but different consequences.. go here and here if tak pernah tengok citer ini, and get the plots straight,

oh, rambut gwyn in the story is soooooooo chick the best hair do i think, hehehe

pernak tak korang terfikir, 'the what if' in life, what if kalau aku pilih sipolan jadi boipren, or pilih aliran lain for degree(contoh aje le).. hehe, citer nih pasal what if lebih kurang cam tuh le.. iskh, tak baikkan persoal qada' dan qadar...

SEKIAN

7 comments:

Tijah said...

err...dulukan...ada tak sapa2 dr asrama tun usin onn atau aminudin baki yg mencurik perhatian kau???

aku tanya siriyes nih.

wakakakaka...

hantumakan said...

weh, apa kejad jenis soklan...


mistilah ada, hahahahaha, kalau takde tak rumaja gitew..

Red,Gold n Green said...

saya sampai skg selalu ada "what if " dalam kepala...lagu What If- Kate Winslet best!!

Ita Shadila said...

what if nih mmg slalu berada dlm kepala otak.. sampai kadang2 masuk mode berangan pun ada.. hehe
ada satu crita nicholas cage plot camnih gak.. x ingat dah apa tajuk.. bes gak.. doraemon pun ada buat plot nih utk satu episode dia.. ahahha

hantumakan said...

RGnG - waa, tiada tau kate winslet itu menyanyi.. heheheh

ita - rupanya banyak juga citer begitu.. i'll check it out..

Mama to Harith and Hanania said...

one of my all time favorite movie. siap terus potong rambut ala gwenyth pas tengok the movie tau. hehe yeah, what is this? what if that? sampai bila pun tak abis kalo nak pikir, rite? just be happy n thankful for what we have today. Allah works in mysterious ways. ;-)

hantumakan said...

Yup.. so true, so true.. agree sesangat.. misfortune today, maybe somethin' good come out of it tomorrow.. yeaaah..