Friday, July 31, 2009

bila kau nak masak aa?

erk, aku tau, memula aku buat blog nih, aku start ngan recipes and gambo food, aku juga noticed ramai juga yg linkkan akunya blog bawah kategori makanan, hehehehe.. tapi bulan ini aku sudah sidetrack gila babas punya, hahahaha

maka, aku berazam pada bulan hadapan, aku akan lebih tekun untuk memasak mende baru, heheh.. jika enak aku akan warwarkan, kalau nggak enak, juga aku ngan tak malu nak warwarkan, heheh..mcm tak rereti, aku ngan malu tak berapa kawan rapat..

so, kapla aku pon dah pengap smacam, wa nak masuk tido, esok wa ada potluck project one, gonna cook some little treat and at 10am off will i go to rawang.. yippie, meeting ol'frens.. yg tak berapa kerat aje nak datang hehe, nonetheless lama gila tak jumpa so kalau 2, 3 kerat juga kawan lama.. heheh, juga boleh gebang tak ingat balik ke rumah mengadap raja rudin dan para putei ber3.. kasi wa rayau jap, time's off, maid indon pon skang ada cuti ujong minggu, hahaha, takkan omak takdok pulak..

latida peeps.. nak tido
'zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz'

3 comments:

Tijah said...

mak pun tgh time off ni. ber xi mut la dioldtown apa lagi. syok wooo...

kucingorengemok said...

benci la tijah sebut xi mut... kan aku dah teringin! bibik, cuti tu jgn merewang lelebih ok... hehe :)

hantumakan said...

tijah - bila la aku nak cuba xi mut..

KOG - dah balik pon merewang ni haa