Monday, July 27, 2009

cute giler




sorry if I offended any church-goers(becauseI'm pretty sure not all think the place of worship is the place to strut yer groove) because I like the video simply because they looked so cuckoo cute, cute and simply cute, that's the only reason.. :) .. even the bride danced.... hahahahaha

10 comments:

Tijah said...

ko sah xde modal asik tepek video jer kan? hahah...

tapi siriyes cute. kalu kita buat ceni kena halau ngan tok kadi tak nih?

leha said...

kakahkah.. cute.. so cute.. kelakar tgk diorang reramai wat slow dance kat depan tuh... sure jenis couple yg gile gile ni yek.. cam wat consert lak..

leha said...

tijah.. kalau masa nak akad nikah sure kena halau ler.. cube wat masa nak sanding tuh.. mau kene kejar ngan parang dek parents..

Abdul Wafi said...

cool gile.

saya pon nak buat cenggitu nanti.

kucingorengemok said...

haha penat nak berlatih tuuu... tapi sbnrnya aku lebih kagum kawan aku dah terer letak youtube kat blog, sedangkan di satu waktu dahulu nak letak link blog lain pun dia tercengang²! haha (peace)

hantumakan said...

tijah - hahaha, idea?.. takde ke?.. cute la mende nih kena kongsi tawwwww.. :)

leha - kita ganti joget lambak ngan memde nih pon kewl kan, hahahaha, iskh, toksah le, kang branak, anak pon macam kena badi, asyik nak joget je la pulok

wafi - sila, sila.. sila capai impian perkahwinan anda.. :)

KOG - hahahaha, aku telah meminta tutorial dri ita shadila lagi, utang bayaran seposen..'doink'.. i've improved skang, hehe, sdikit demi sedikit,

erk, but i am yet to learn how to strike the sentences cam ko slalu buat tuh, sila tunjuk ajar beb..

kucingorengemok said...

answer: rahsia, nanti ko lawan tokey, hahaha... (aku nak ajor kat sini dia tak allow penggunaan < dan > itu)

hantumakan said...

aiyoo, so how to learn, kena bagi ayam itam golek ke dukun KOG?.. hehe, buat pengeras katanya

Ita Shadila said...

ouh.. ita tau camner nak strike word tuh jugak.. kalau nak tunjuk ajar.. pengerasnya another seposen.. ahahah

anyway nak ckp.. kewl gila derang nih.. kalau kita wat camtuh dlm masjid.. terus tok kadi tanya soklan maut kat bakal suami lalu terus x jd nikah kot

hantumakan said...

ita - hehe, KOG telah memsg I kat fb, tpi thx nak ajar, sungguh baik atie seperti biasa.. :)

harus kalau nak lagu pun kena lagu yg pakai deram and kompang and ala2 nak pi perang bawak pedang yg bosa and melengkung ala2 aladin dan hikayat 1001 malam itu bulehlah agaknya, hahahaha