Thursday, July 23, 2009

dinner, dinner of the day..

kerana mood hari ni mood mudah, maka masak pon masak mudah la kan..

Spageti oglio olio




and kopi for supper ke dessert?


umah korang ado cawan kemaman kopitiam?.. haha, boleh le beli kat gudang pinggan khen, hehe



5 comments:

Tijah said...

wah eksyen kan? mentang2 baru borong udang beso2...

hantumakan said...

tijah, eksenkah aku?.. haha.. ko makan apo smalam jah?

Tijah said...

semlm aku buat kuay teow kerang jer. malas mau mkn nasik...malas mau masak lauk senornyer

hantumakan said...

aku pon sama, malas nak masak..laki aku balik lewat aje lately..

Ita Shadila said...

bengang jer.. blogspot ari nih pun buat hal.. nak post comment pun hang! (read: beku)

tried to post komen earlier.. (i kan suka mengomen) tp nih baru ok.. nak post n3 bebelan ok, nak attach gambor takleh...

anyway.. kemaman kopitiam ada branch kat kuantan.. saya slalu dihidangkan tea dlm cawan sebijik camtuh (cuma maybe sedikit comot)