Sunday, July 26, 2009

HOMST and IKEA & little project maaa

ni hari ada projek kat Kota Damansara, bila dah siap nampak la pulak kedai ni kat sbelah, maka lunch time, wihiiiii


front of the kedai
wet buttered chicken, chef recommended, mm sedap jugak.. suspect bahan adalah susu cair, marjerin, pepper lots of it..
Kung po beef, lacking of capsicum and gajus.. mmph, dulu kekecik aku panggil janggus, buleh?.. heheh



kemudian pi ke IKEA,teruja sangat nak tahu apa yg sale, hanya membeli barangan berharga RM10.. hahahaha, jimatnyaaaa mak, nyah..

napkin kesat jejesan makanan tepi molot, dri RM10 kepada RM5, ko jgn, napkin berwarna plain kat giant pon regenya RM5, dpt sikit aje taw
dan kertas pembalut hadiah yg berharga dri RM15 menjadi RM5, sepanjang 3 meter, rupanya dedua belah bercorak, ahkak loike


by the way inilah projek di Kota Damansara itew.. projek apakah?
yg ni ke
yg ini?


walau entri ini tiada berteks sangat, sbenarnya gigih mendonlod pictures dari 3 sumber mangkuk yg tak mau beri kerjasama, maka dah penat and nak tido, bubui peeps..

muahs muahs..

7 comments:

Red,Gold n Green said...

waw..adakah projek kak dalia tu berkaitan dgn wallpaper...td br tgk deko bersama erik

Tijah said...

ek eleyyyy! ok. sila berehat dulu. sila beri laporan lanjut esok.

Ita Shadila said...

homst tuh kat mana ar? ita tau dia ujud kat TTDi.. x tau la pulak kat kota damansara.. malu2.. nampanyer daku x dilayak dipanggey warga kota damansara

hantumakan said...

are-t - haha, itew kena tunggu sehingga projek siap ya sis.. :) .. gatal miangnyaaa kan, main tunggu2..

tijah - erk, takde sambung la dah.. itu aje laporannya, sehingga projek siap nanti aku stori mori, heh..

ita - dekat dataran sunway kah nama tempat itu? bersebelahan ol'town and berdekatan deretan peek-a-boo(hair salon), bread story, guardian and al-rajh bank.. iyaaaa sis, di situ dong.. :) ..

Abdul Wafi said...

projek apa la tu ek? haha.



ehhe.,best gila tempat makan tu. tgk pagi2 pulak tuh, kecur je air liur ni.



huhuh. kat JB x byk la kedai sebegitu rupa.

akak tapau boleh?



haha

Ita Shadila said...

o yes.. dataran sunway.. x tau la psl homst ni.. tp the rest of kedai seme sebelah menyebelah
hujung skali alraji, follow by guardian..next bread story, then peekaboo! :P

hantumakan said...

wafi - the retro juice bar u went itu pon menariks, i like the peep shoe pic the most, hahaha, cute..

by the way, kalau tapau by the time sampe tempat u dah jadi mekanan penyebar penyakit saja..

oh bout the projek u got to wait until it begins for real.. i'll post an entry

ita - yeee, tepat, deretan itu.. and homst would be at this end and al-raji wud be at the other end..