Thursday, July 2, 2009

how did we met - PART 2

wokeh, cerita bersambung..

tatkala itulah, seorang mamat nih terperasan kehadiran seorang awek yang tak typical.. awek tomboy(seriyes, that's the main reason hubby dude likes me), awek yg dah ropa legam sebab main netball tak pakai sunblock, awek rambut pendek, awek yang suka gelak kuat2, awek yang selamber aje.. wa slamber kan, korang tau kan (desperatenye nak kasik orang percaya, hahahahaha)

agak2 ropa kita bawah sinaran bonfire macam cute agaaknya, hahahahahahahaha, statement suka aku je buat, dia tak kata pon, hahaha

siap masa perbarisan, hubby dude took gambar curi I for him to keep..(lepas dah kluar dating, he showed me the really small picture of mine he had, aku macam nak pengsan sebab tahap gamma okay hudoh rupa paras I, hahahaha, but i guess dia suka, lantok le).. and he started to 'kim salam' kat I lalu kawan I yg blajo sama A Level ngan dia..

haaaaaaaaaa, coba korang agak2 brapa lama hubby dude kim salam.. ada yg aku balas, ada yg aku malas balas, suka2 mood aku la nih.. kengkadang kalau lama dia tak kim salam, aku lak yg gatal kim salam..tapi skali pon tk pernah tegur each other, tak pernah okay..

kim salam berlarutan selama almost a year.. almost.. iskh.. A YEAR....(tak puas atie, kengkadang sampai skang masih issue why didn't he approached me earlier, but dia kata why i didn't approached him.. boleh?)

sambung citer asmaradana nih lagi nanti.. nak masak tengahari, anak burung balik skolah nak bagi makan apa?.. ha, jawab, jawab...

chow bebeh

7 comments:

kucingorengemok said...

segitu je cite? cheehhh...

Ita Shadila said...

weih gila tipu.. apahal kul 8 lebeh nak masak lunch dah! alasan tau bg kitorang tertunggu2

Tijah said...

a year??

haaaa...tu pasal la aku dulu bertindak umpama perigi cari timba. aku tau laki aku suka aku...kawan2 dia cakap tapi dia pemalu ya amat. so...aku la approach dulu

Tijah said...

oh yer. anak burung aku makan telo masak kicap jer niari. omak eh supermaleh...

hantumakan said...

KOG - sesikit le, kang aku tulis sumer skali, muntah lak korang baca nanti, hahaha

ita - eh, tadi tengok masa bronti dah kol 10 laa.. ari nih jem'at, budak balik awai..

tijah - waa, rawk aa ko.. sungguh tabik spring..menekel carlos.. by the way, ari nih mak burung macam rajin sikit, masak lomak cili api sotong, ngan bende celur, ngan telur dadar, tetap ada telur kan.. kompem budak makan, ahaks..

callo bebeh, nak sambung masak.. (boleh tak siap dari tadi masak nih?.. apa ke he..)

tik said...

huhuh , macam drama swasta betul :).. patut leh wat citer kat cerekarama :D

hantumakan said...

tik, part drama swasta blum sampai lagi, heheh, nantikan climax citernya..