Saturday, July 11, 2009

meet the couple of the month..

kawan2 semua.. kitorang nih couple yg biasa2 aje rupanya.. meletakkan muka hanya untuk give faces to the stories.. syok sikit kan tau sapa hubby dude, sapa mak selampitnya aka wife itew..




Gambar hari sukan di Terengganu

oh, ini la dia rupa paras saya sewaktu bertemu dgn hubby dude di dungun itu... saya dok paling depan, paling kanan yg tengah mendera anak kucing itu, gaya macam nak semelih kucing itu dan buat kucing golek.. saya bergurau, PETA, tolong jgn marah saya, tiada kucing yang terkorban dalam cerita bikinan saya ini.

itam kan saya?.. oh, by the way, as u ken see, my hair tak pendek rupanya.. heheh... ralat memori gitew..

Hubby dude the Concert Goer

hubby dude kata ini idol dia, heh.. idol la pulok.. hehe, dont ask me bout the rock band, zero knowledge, hahahaha






Hubby dude , Student life

gambar di frame merah tu I tau.. I..!!! munga2nya hati, hahahaha..




meja study dia, siap ada tong biskut.. motif bagi gambar lemari and meja study?.. nak impressed awek la beb.. hahahaha



Hubby dude, The Best Boyfriend





gambar kat balai seni negara.. sbelum terbakar dan pindah.. it's one of his to-do checklist before pi UK.. heheh, had a great time masa tuh..







Hubby dude, The Skater Boy



ini pose eksiden konon.. nyampoh, terponggeng la pulok.. kalau kat pili bomba tuh sure lagi gempak.. hahahahaha



by the way, i have never seen him skate.. ahaks, apa punya awek la kan, hahahaha.. but it just so a guy thing.. skang dah tua, tak skate pon dah..

Sekian saje paparan gambar.. dah bosan dah tengok?
'dinda.. kanda, burung pun turut menari..'.. hahahahahahahaha...

4 comments:

Ita Shadila said...

gambar yg ada tin biskut tuh.. adakah HD kemas susun buku semua br tangkap gambar? patut suh dia tangkap gambar sebelum n selepas :P

hantumakan said...

hahahahahahaaaa.. gud question kan.. hahaha

kucingorengemok said...

waaa ada gambar terbang! memandangkan zaman tu ambik gambar pakai filem, aku amat kagum!! (sambung nyanyi: na nanana nana nanaaaa)

hantumakan said...

wow.. baru ingat masa itu mana ada digital camera ye dak..

aksi terbang itu tiada kena mengena dgn stunt man.. wow lagi