Tuesday, July 28, 2009

rudin's clan..

okay, ni hari aku rajin.. so biarla aku nak post 10 entry sekalipon, hahahahahaha

aku baru saje buat stick family picture kitorang itu.. hahahahaha, tolonglah akui gambar itu cute.. aku suka tau.. thx lyacolors.. :)

aku baru prasan yg setiap bulan stakat ini, entry g aku post adalah sebanyak nombor puluhan yg bulat, seperti 40 dan 20 dan 30.. nampaknya terpaksalah aku membuat 50 entri bulan ini, mampukah, sedangkan tinggal beberapa hari saja lagi, heheh..

aku nak post ni dulu, masa untuk tidor.. penat tau jadi chef, stick bikini clad mom with an eye-patch nih, hehehe..refering to my stick character loh.. apadaaa

13 comments:

kucingorengemok said...

thanks to u, makcik rock pakai bra ngan sluor katok, aku telah berjaya me-youtube-kan blog ku! woohoo!!

hantumakan said...

welkam.. cute apa suo katok aku, hahaha..

aku dah tengok dah kambeng pengsan ko itu, sungguh kejung real actingnya, sure the goat make a better actor dlm citer pentomin skolah aku itu, hahaha

Tijah said...

dapat ber tupis dlm tu pun jadi la kan? hahaha.

wah! nama anak ko gremer ahh....

hantumakan said...

hahaha, ha'ah, tupis yg tak seksi langsung, hahaha..

oh, nama itu akan aku ceritakan sejarahnya bilamana birthday mereka menjelang, hehe

Tijah said...

haa..kat sbn ada 1 tempat elit nama MONT JADE. org khekhayer jer dok situ. siap ada senbot tulisan besar cacak kat bukit ala2 hollywood nun..

hantumakan said...

oh, aku bukan berangan nak anak aku dok disitew.. kebetulan sajork.. :).. kitorang orang2 biasa saja yg epi bergembira dgn mende simple in laif.. wow, puitis lagi, heh

Ita Shadila said...

wow.. seksi tuh.. tupis + chef hat.. cuba bayangkan tgh masak pakai camtuh kat dapur.. ekekek.. menjejes air liur HD

Lya Colours said...

wah2 sexy nye hippie mom itu ye. hikhik

kucingorengemok said...

yippidadooodayayyyy! aku dah boleh tengok blog!!

kucingorengemok said...

tetiba setelah berjaya membukak blog, aku rasa tak nak main & nak buat keje... ha, kan ke bagus kalau tak blok benda² main ni! selagi tak boleh main, carik benda nak main... bila dah boleh main nak buat keje... employers take note! hehe :)

hantumakan said...

ita - kalau masak camtuh tak masak de dah jadi mende lain..'censored oleh krjn mesia'.. haha

lya - harussss, makhluk tuhan yg paling sekseeeeeeey

KOG - hahaha, epi gila kau yek, mcm dpt fixed.. hahahaha

Ya' said...

ya..gambar itu mmg cute abis :)

hantumakan said...

KOG - ala2 kerja kuat le tuh, hahaha
POYO.. ya ampun..

ya' - tengs.. i tau i cute, ugly but very adorable