Tuesday, August 18, 2009

kisah smalam

aku part tajuk entri main sukati aku ajekan.. hehehe, alaa, boleh la.. dri takde tajuk



smalam, around 2.36pm, while driving

telpon berdering

ahkak : dei, apa mau
HD : dude, i ada serprais
ahkak : eeii, tak sukalah, rasa menggelabah aje, best tak best ni
HD : i nak kena pi korea
ahkak : aik, bila?
HD : esok kot..
ahkak : boleh la pakai jiwang nyanyi winter sonata, macam mamat muka macho tapi tak macho tu, apa nama dia?... hazami..-chuckled, chuckled-
HD : hahahahahaha (gelak besar), boleh la tengok orang makan hanjeng..
ahkak : hahahahahahaha, .... balik sure smacam aje, sebab bantai makan ginseng bebanyak
HD : hahahahahahahaha
ahkak : boleh le belikan mutiara dri pulau jeju (pedahal tak tau pun ada ke tak pearl kat situ, hehe)
HD : huh?.. jeju tu apokobondo..
ahkak : weh, serious ke ni nak pi korea
HD : betul la..
ahkak : (trus sink in the reality.. menci..)
HD : nanti carikan passport i kat rumah kay..
ahkak : menci la, nak ikut la
HD : isk, i tak kosa sbenarnya, kalau nak u la ganti i pi nak?
ahkak : :P.. kat telpon mana nampak, acah jo, mana i ada buat sayang, hehe


so, ni malam akak akan ditinggalkan suami untuk ke perbatasan, hahaha, eh, bukan, laki i bukan ashkar, ashkar cinta saja, hehehe.. tpi nak kena pi check machine apokobondo.. eleh kilang ni, soh ajelah akak check machine tu, so, takyah le laki ahkak pi tinggalkan ahkak, ngada aje, macam nak pi sbulan, pedahal cuma 2,3 hari saja..

but end of this wiken, ahkak nak balik BP lak, cuti skolah, n nak mnolong projek mega omak akak.. maka kitorang akan berjauhan lagi..

dude, jaga diri, jgn main jeling2 awek korea kat seoul nanti, hahaha, mata dorang sepet, mata i lak kalau i hangin terjegil, hahahaha..

hopefully all things end well.. :)

7 comments:

Lya Colours said...

hahahhaha
uih takot la nnt akak marah mate terkeluar
kuikuikui

kucingorengemok said...

kami pun nak balik bppppppppp (aku kengkonon mengkuarantin kan diri di sana, walhal demam biasa saja) :)

eyda said...

mamat muka macam macho tapi tak macho...wakakaka...

hantumakan said...

lya - hahahahaha, harus.. sila smpan mata di soket mata, hahaha

KOG - wahwahwah, kuarentin la pulok, hahahahaha..

bestnya balik bp khen.. :)

hantumakan said...

eyda - serious apa, kengkadang tengok muka and goatee dia and suara tak seswei, rasa nak kena swap rupa lain baru boleh dengar di acakap. hahahaha

Tijah said...

korea takpe jgn kepulauan jawa. ahhh! jamu kocoknya banyak sihhh

hantumakan said...

hahaha, tijah, nanti kalau balik lepas makan jamu kocok, kang di 'kocok'nya aku lak, hahaha