Friday, August 21, 2009

Sila salah guna, muahahaha

skang kan suma orang pon pakai face mask, hehehe.. rasa macam doktor la pulok, kira okay la, bleh feeling feeling jadi walau tak layak ..

memakai face mask dgn satu misi di minda.. alang-alang menyelam, sila minum air (jgn guna peribahasa ini di bulan ramadhan.. tak baik.. HEP)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

hahahahaa, akak segan la nak beli, maka akak pakai topeng, bior tak yah buat2 tersipu.. blushing gitu.. korang caya ke aku blushing?.. muahahaha






SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN AL MUBARAK.. SEMOGA AMALAN KITA DITERIMA OLEH-NYA.

esok posa, yeah yeah, esok posa, yeah yeah

6 comments:

ms ct said...

boleh tiru idea akak ni....untuk beli barng-barang yang kita segan nak beli tapi mesti beli...hahhahahah

Tijah said...

amoiiiii...borong **rex nampakkk? hahaha. ni betul beramal di bulan mulia namanya nih...

hantumakan said...

ms ct - haha, kan, mmg licik bertopeng membeli barang yg anda segan.. T__T....

tijah - nok, harus, suami pulang dr korea minum bermangkuk sup ginseng, stok kena cukup, esok puasa mana boleh nakal2, hahahaha

Ita Shadila said...

ahahahahha (x mampu bg komen, mampu gelak jer)

Lya Colours said...

ahhahahahahha sengal la ahkak
aduih nasib bek i bujang kalo x harus 'bertopeng' jugak
hahahahha

(gelak x henti2)

hantumakan said...

ita -ngehngehngeh.. tumpang gelak skali buleh?

lya - saya buat amal jariah, gembirakan hati orang, tak kira bujang mahupun dah kawin.. T__T