Thursday, August 6, 2009

TAG

WHAT IS THE MOST IMPORTANT THING IN YOUR LIFE?
Love , being love, heheh.. ye saya jiwang ...

WHAT IS THE LAST THING THAT YOU BOUGHT WITH YOUR OWN MONEY?
Wall paper, waaa, sila caya, dgn gaji mystery shopper yg tak sberapa, hehe, tpi kongsi ngan hubby dudele.. :)

WHERE DO YOU WISH TO GET MARRIED?
erk, apa punya soklan daa, dah kawin, okielah, kawin tepi laut kalau dpt kawin lagi ngan orang yg sama.. :)

HOW OLD DO YOU THINK YOU WILL BE PERMANENTLY OWNED BY UR LOVE?
tak paham soklan laaa, tarikh kawin 24 thn le tpi, permenantly owned le kan kira..

WHERE WAS THE LAST RESTAURANT YOU HAD DINNER?
Al-bidayah, teman hubby dude supper

NAME THE LATEST BOOK THAT YOU BOUGHT?
Alchemist, Paulo Coelho

WHAT IS YOUR NAME?
Angelina Juling, apa daa, nama pon nak tau, tokmoh bagitau laa, miss D

DO YOU PREFER YOUR MOTHER OR FATHER?
Mom

NAME A PERSON THAT YOU REALLY WISH TO MET IN REAL LIFE FOR THE FIRST TIME?
Paulo Coelho, hahaha, gediksnyaaa.. i want to see his mind

CHRISTINA OR BRITNEY?
euwwww, more of amy winehouse, yuna or zee avi, i'll take all 3, hehehe

DO YOU DO YOUR OWN LAUNDRY?
ya, saya suka basuh baju

THE MOST EXCITING PLACE YOU WANT TO GO?
Greece

CAMERA OR MP3 OR HP?
Camera SLR digital puhles

POINT OUT 5 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED YOU
1.aramak, atie, hentam sajalah ... dia besfren adik saya yg nombor 2
2.Dia dah dok kat shah alam, dekat saja
3. dia seorang yg jiwang.
4.Dia suka hafal/ingat lyric lagu, kalau mungkin, hidupnya narrated by lyrics sajork.. :)
5.Dia anak yg solehah, dengar cakap ibu

THINGS I SAY TOO OFTEN?
1.Bosan (saya sentiasa mahu sentiasa mengelinja),
2. lapar,
3. boleh senyap sikit tak (kat 3 orang anak2 yg jugamengelinja mcm mak mereka.. hehe)

BOOK I'VE READ RECENTLY?
Alchemist, Paulo Coelho

4 SONGS I COULD LISTEN TO OVER AND OVER AGAIN?
1. Darling, it aint easy - zee avi
2. Deeper conversation - yuna
3. Amy Winehouse - lupa tajuk laa buleh
4- Kathy perry - juga lupa tajuk muahaha
5. The first of the gang to die - zee avi

3 THINGS I LEARNED LAST YEAR?
1. hanya hubby dude yg akan memahami segala tindak tanduk saya, walau how weird and karut it would be.. :)
2. Anak2 adalah pemaaf, how ever imperfect we are, mereka menerima kita seadanya, no prejudice.
3. kalau saya lapar, saya pening, hehehe


aloh, nak tag sapa nih
sapa2 pun buleh le.. :P

6 comments:

Red,Gold n Green said...

suker amy winehouse.."i told u..i'm always trouble..u know that i am no good"..hehheh

hantumakan said...

are-t - yeee, lagu itu, heheh.. apa tajuk?

Ita Shadila said...

ouh.. nak buat gak tag ini :)

kucingorengemok said...

tolong la sapa² bawak kawan saya ni gi jumpa paulo coelho... dlm seminggu kurang² sekali dia sebut nama pakcik tu... tolong la tunaikan impian dia, hehe :)

nurulhuda said...

haha.u like paulo sooo much~~~!!kagums kagums :P

sy nk buat tag ini!however,i agak blur di jwpn last psl anak being forgiving.heheh.sll nye,mmg anak2 yg silap..x cukup makan garam lah katekannnn..ngeee

hantumakan said...

ita - yeeeaaah, ita best, buat tanpa suruh, hi marks, hhahaha

KOG - yee sila bawa sambil bayar air fair, penginapan dan makan minum, saya pasti mengelinja tanpa henti.. :)

Kezen - saya ibu yg garang, slalu jump into conclusion, tpi bila saya sejuk, anak saya akan baik saja dgn saya, and will open heartedly forgive me.. aww, i love my kids and being kids.. sungguh carefree..

by the way, yes i love paulo so much, he sold me lots of his idealogy without trying hard, hahaha, which is rare me being me yg sgt kepala batu.. :)