Tuesday, September 8, 2009

hari ni no entry food

seriyes, takde.. sebab?.. saya mencairkan makanan beku saja hari ni, penat asyik masak sakan, tapi esok nak masak2 sebab dalina my sis yg balik dri uk dan suaminya nak datang, begitu juga daliza my other sis ngan hubbynya yg balik dri thai sebai sebai bersama pia anak dorang nak datang, so, ahkak nak makan busat sama adik beradik, tapi tu esoklah yee, hahaha..

ni hari ahkak nak tulis suka suka aje..

oh tijah buat entry cute, i loike, citer jaman kitorang skolah , hahaha..

oh, laki i (kalau nyampoh panggil laki, kalau time kasih masyuk sakan, panggil hubby dude, i tipu, hahaha).. nak kena beli mesin lagi, gatal kan kilang ney.. so, nak kena pi china la pulok..

sample bualan petang tadi

kring, kring.. (ekceli lagu pink so what, heh)

ai : yello

hd : Dei, got news..

ai : apokobondo

hd : nak kena pi china

ai : .....................(pausing)

hd : nak kena beli mesin mcm ari tuh

ai : tak besh aa news ni

hd : hehe

ai : bolehlah beri barang china bawak balik

hd : nak buat apa, sini pon dah banyak barang china, kat sini pon murah apa

ai : elleh, mana tahu kat sana lagi lagi lagi murah (kapla belit ai dah mula bekerja, hahaha)..asal u tak beli susu dia dah le.. (kononnya cakap pasal kes susu berplastik melamine tu hari, haha)

hd : (golak bosa macam meriam kat ujong sana..)

kesimpulan hari ni makcik mood plastik macam plastik melamine dalam susu cino tu hari.. barua lu nippon, asik suruh laki den pi obersi atas sebab tak kukuh, heh .....

mood kaku tetiba, idea pon kaku, esok ajelah hapdate.. nak membenci negara china jap, baling dart kat peta dia jap...

7 comments:

Tijah said...

bila nak makan busat dgn penumpang bas ke sarang buaya pulok?

hantumakan said...

sudikah kau jah makan aku masak, tak takut keracunan?.. hahahaha.. ke kita pi blanjer sampon makan (kau tak takut ke kekalau dia dah takder, tak sempat mintak mahap, hehehe)

Neny said...

Daliza tu kakak sulung eh?

Between, org kata sayang bini tinggal2kan, maknanya ur hubby syg u la tu...hehehe

hantumakan said...

neny - haha, idak, sayalah sulung, daliza number 3... the skemast of us, hahaha

leha said...

nak pi bila tuh??? sempat rayo tak? sian kat ko... nanti mintak HD beli cenderahati bebanyak yer...

hantumakan said...

leha - jap ajolah, hahaha, 2 days tops, tapi aku kan seakan anak koala, suka berkepit ngan laki, hahaha

leha said...

sumo org suka bekepit ngan laki... hehehe...