Thursday, September 3, 2009

Kalau kau nak kata apa?

Ceritanya begini.. achewah..

aku kan, blog aku kan, ada statcounter kan, ala2 feeling aku nak tengok berapa horang baca blog aku hari hari, hehehehe.. alaa, ahkak kengkadang vain jugak, gila glemer jugak, nak terasa important jugak, gila koser jugak.. wow, bestnya menyenaraikan rasa riak dan bongkak ni suma, hahahaha...

oh, tapi itu bukannya kesnya ni hari, hehehe

aku teringat suatu waktu dulu, early entry KOG, dia ada survey/tengok apakah kosakata yg digunakan pembaca sehingga sampai ke blognya.. ala KOG, yg ko tuduh aku saiko kerana ingat yang KUCING OREN GEMUK kau itu sebagai KUCING GORENG GEMUK tu (i just cant let the thing go can I, hahaha)

maka smalam aku pon telah melakukan mende yang sama..

bawah chapter keyword analysis, hehe.. aku pon tengok haper ke perkataan yg orang lain guna untuk sampai ke blog aku ini..hasilnya adalah, jeng jeng jeng


5 horang
15.63% RESEPI MI BANDUNG MUAR

5 horang
15.63% hantumakan.blogspot

4 horang
12.50% kerapu masak stim chinese style

3 horang
9.38% hantumakan@blogspot.com

2 horang
6.25% lyacolors

2 horang
6.25% hantumakan

1 horang
3.13% resepi steamed cake

1 horang
3.13% recipe french food at home laura calder

1 horang
3.13% resepi mee curry

1 sicko yg menakutkan aku haiyoyo tanggachi
3.13% burit kena main dgn monyet

1 horang
3.13% gambar choc

1 horang
3.13% resepi curry mee

1 horang
3.13% nasi daging utara

1 horang
3.13% paku pakis recipe

1 horang
3.13% resepi nasi daging utara

1 horang
3.13% gerai nasi daging

1 horang
3.13% sembilang gergasi

lu pikir la sendri, satu mangkuk telah mencemar decency blog ahkak.. apakah maksud ini sumer? mcm manalah ko type mendealah tu boleh lak kau sampai kat blog den ni ha.. notti notti, bukan jin notti aaaaa.. ini memang jin aprit punya bakalah ni..

takde maksud pon, bukan salah blog ahkak tau, salah otak sicko freako itew, hehehe ..oh, sapa yang wonder kat mana sicko tuh landing, dia landing disini, aku cuma mnetion MONYET okay.. monyet aje, hehe, seriyes, tolonglah percaya..

sekian sahaja laporan dari masyarakat penyayang.. hahaha

13 comments:

kucingorengemok said...

oi dia land kat page mana, boleh selidik tak? bengongnya orang, hahahha...

eh mana ada aku tuduh ko saiko, ko yang ngaku ko saiko, aku hanya mengiyakannya saja, kih kih, yang lepas jangan dikenang... hanya ko sorang kawan aku yang berkawan sejak umur 8 tahun di dunia ini :)

hantumakan said...

aku dah link dah.. hahaha

by the way, pure lawak the mention saiko itu, ye ye, kita kawan still.. jgn takut, haha.. laki aku pon dah rela hati nak jadi the other budak lelaki besar, apa kau nak cakap kalau kita bukan kawan, hahaha

Lya Colours said...

camano nk seacrh2 key word eh?
hoh buta it semalaman
hehehhe

hantumakan said...

alemak lya, k.d just depends kat stat counter tuh, yer reader counter under apa, cuba check disitu, (sebenarnya diri sindri juga buta it, muahaha, seperti sibuta mengajar orang sberang lintasan zebra, hahaha)

INTAN said...

Terkezut makcik tgk ape yg disearchnye....bengong sungguh..hahaha..
Ade je dalia..cume otak ni tiba2 je tepu..no idea..no entry boleh gitu..:)

Ita Shadila said...

tersedak masa tgh baca, n ada sedikit air keluar ikut idung.. kene take note skang nih, baca blog pun takleh sambil minum.. bahaya

tp betul la entry sebenar mention monyet.. motif tetibe monyet main bur*t... ahahaha

eyda said...

tergelak sengsorang bace tang burit ittew..wakaka...dan tergelak sengsorng lagi bila tau ade orang tersedak keluar air kut idung..hahaha

hantumakan said...

intan - terkezut khen, hahahaha

obtw(oh, by the way, hahaha, kena translate la pulok), glad u're back.. hehe

ita - haiyok, tersembur masuk idung bagai.. kesian kau ita, hahaha, ye, kena list do's and don'ts things ketika membaca entry selepas ini, hahaha

eyda - oooo, gelakkan orang ye, hehehe.. ekceli i pon gelak, hahaha

Ita Shadila said...

x baik tau gelak kat orang.. selamat berbuka kpd korang semua, n slamat bersahur to me :)

Tipah said...

err... Tipah pun baca url KOG sebagai kucing goreng gemok~

Che La said...

adoi, kelakar gila senak perut gelak ni..

hantumakan said...

ita - alemak, buat salah lagi kat ita, sorry dek, bulan baik, hari baik ni, maapkan ahkak ye.. :]

tijah - kan, sah aku tidak kesorangan dalam kucing yg boleh digoreng ni, hahahahaha..

che la - hahaha, welkam and salam, hehe, tengs for following.. :)

hantumakan said...

alemak, sorry tipah, ingatkan tijah.. sorriiii, welkam to my belog.. :)