Friday, September 4, 2009

kita ke thai la pulok

buka melayu setail dah, french udah, italianno pon dah, ni hari kita pi thai la pulak, sebai sebai.. hehe

Paprik campur

macam2 ada, ada udang, sotong, ayam dan sayoq..heavennya
recipe dari buku chef hanieliza-ayam.. :)
penatla ni hari, ngantuk gak
bubui la dulu

6 comments:

geraugebang said...

Assalammualaikum, salam dari kak gerau. Wah meriahnya papriknya. Melengkor-lengkor udangnya.

hantumakan said...

Waalaikumsalam kak gerau, hehe, masak sendiri, mcm mcm boleh letak..:)

selalu nampak akak kat KOG punya belog, thx for coming

Lya Colours said...

hoh tedapnye
nasik goreng paprik 1 !!!

hantumakan said...

buleh buleh, rm5.50 udang 3 ekor, boleh ka nok?.. hehe

Tijah said...

huiiii bosa eh udaaannnnn. i like udan very much!

ko ada resepi caner nak buat egg tofu hot plate tak?

hantumakan said...

kan nok, udan bosa mmg gegar iman (aku tak brapa makan la sbenarnya, elergic)

takdelah, den tak pandai makan tofu sgt.. lebai malang