Thursday, September 24, 2009

masih cerita raya, bolehkan?

ye, saya tak habis raya lagi, sebab ada pausing moment pada raya saya, raya ke3 dah balik Klang, and ini hari baru nak resume raya kitorang, baru nak pulang ke selatan (oh, again, hubby dude tak jadi ke manila, there's kilang problem, and mesin dibeli tampa perlu check, hehe, so, kalau berjaya beli mesin ini kali, hubby dude trip oversea akan berakhir, yeaaah) ... so, kitorang akan pulang sekeluarga ke johor.. better late than never...

so, untuk mencanakkan raya mood saya, mari kita pepeskan gambar raya, hahahaha (sesuaikah letak pepes untuk gambar, terasa macam ikan pulak, hahaha)


kids with bunga api, week or so before raya, teringat jaman kekecik main bunga api cap kucing itam itu, yg buat dri besi yg kalau panas sgt boleh lecur tangan, and my sis did accidentaly tercucuk kat mato den, serious, mata jadi merah menyala, Alhamdulillah tak buta (tau tau aje imaginasi kanank2 yg selalu pikir worst case situation)

gambar bersama mertua... :)



oh, sarapan selepas raya2, dgn ketupat and lontong yg berlebih, mari kita buat lontong goreng, aku sorang aje yg sgt suka makan, hubby dude tak berapa minat.. resepi boleh dicari di myresepi, macam2 jenis resepi ada.. :)

itu sajork for today.. till later peeps..


3 comments:

Lya Colours said...

slamat raya!!
eh kite pon ade wat lontong goreng jugak la

kucingorengemok said...

yoohoo, orang bp! orang dah balik kl ko baru nak nuju bp... apa kelas, kak? hehehe... eh, gurau-gurau, reiterate - maaf zahir batin ;)

hantumakan said...

lya - sodap kan lontong goreng.. :)

KOG - hapa nak buat KOG, muahaha.. etlis dpt gak aku balik.. yabedabeduuuu