Tuesday, October 6, 2009

THE INBETWEENER

Kita break jap citer pasal pantai timur, esok aku sambung le, hehe ..

entry ni saja nak cerita hapdate aku,

aku dah berjaya puasa 2/6, so lagi 4 hari lagi, ingat esok dan jum'at aku nak puasa lagi, so next week kena tambah lagi 2, insyaAllah

harituh aku browse cd kat speedy, aku nak cari yuna, aku nampak faizal tahir, aku balik story mory kat hubby dude, kata mcm nak beli faizal tahirnya cd, DIA GELAKKAN AKU, tak baik tau, suara faizal tahir sedap apa, dan takde le taste nyanyi dia macam si hazami, lelaki rupa seakan macho suara tak err macho itew.. aku tahu akunya taste music tak compatible ngan dia, hehehe, tapi aku mmg camnih, tak reti pilih music cool, aku cuma tahu music yg telinga aku sodap dengar.. hahaha, hampeh lu hubby dude, kutuk gua..

oh, hari ni cobaan makan sihat, brown rice gitu, ingat aku sorang saja yg akan makan masak se'pot' saja, skali hubby dude pon joined makan skali, sodap gak le rasa dia, nutty gitew, harap boleh le kita amalkan ye yang, hehe.. maklumlah, dah pi pantai timur bantai makan makan dan makan lagi..

sapa ingat clip ini?.. hahaha, ini counter clip tu le, sick joke kan?.. dah la tak original.. tak baik tau tunggu orang divorce, but i guess in good spirit dan lagak konon sporting, kita anggap saja dorang bergurau.. mm

itu saja.. esok i entry pasal trengganu lak.. :)

No comments: