Monday, October 19, 2009

I AM PISSED... SSSSSSS(buat mcm bunyik ulaq)

okay, kali ni aku memang marah, nothing got to do ngan hormon bangap bulanan aku lagi dah..

smalam computer aku telah diserang oleh virus hapakejadah. trojan, rootkit apo-apo laie ontah.. mmg bangap..

sumer dikeranakan adik ipaq aku telah men'surf' saluran dewasa.. aku tak kisah le kau nak mendajaikan hotak kau, nak buat otak hang mereng mengong tengok gambar wanita dewasa well endowed bagai, aku cuba paham jiwa muda yg perlu isian yg tak rohani langsung ni..

TAPI

AKU MARAH SEBAB SKANG COMPUTER AKU TERPAKSA MASUK WAD KERANA DAH SAKIT TERUK.. aku mencik, mencik mencik sgt..

dah hari ni aku buat kerja pakai comp hubby dude, dah lak kena dia balik umah baru bleh surf.. nak hapdate lagi le, terpaksa le aku sacrifice waktu tengok tv ku. hehe?.. sacrificenya, pengorbanan habis, hehehe..

ada benda lain lagi yg aku bengkek kat mamat nama adik ipaq aku ni, tapi aku terpaksa sensor sindrik apa dia buat and simpan dlm computer aku, internal affair, hal keluarga.. tapi mmg aku menjeruk rasa aje tengok.. gerem gerem gerem gila.. urrgh..

okaylah, till laki aku balik kerja and dia tak guna computer, akak melukut di tepi gantang le nih, akak dah jadi 'sting'(gan) garden asik kena tumpang computer haram, hahahahahaha..

harap2 my babe will be out of ward soon, bleh kita bercengkerama seperti biasa.. get well soon baybeh..(ayat manja untuk computerku.. agar dia paham betapa importantnya ia dlm hidup ku ni, hahaha, sewellah)

7 comments:

Tijah said...

err...cer tanya adik ipaq ko tu. apa URL? wakakakaa...

ms ct said...

kak...takpa nanti computer dah ok terus blacklistkan adik ipar akak.ye...

Lya Colours said...

hah lappy lya pon baru pas kuar ward
sume di sebab kan adik teruna nan sorg tuh bukak bende bukan2 dgn kawan die

patot la kawan die slalu dtg tdo umah rupa2 nya ade projek skodeng kat lappy aku. damn u boyz!!!

bila cek history, mak aih soba je la

tiba2 je kat lappy ade virus nama carolina la ape la

terbang seratus duit bikin lappy

semalam da warning die, kalo bukak bende2 camtuh lagi, report kat mama

n skrg ari2 aku cek history kak oiii

huauahuaua

kucingorengemok said...

eh dia tak baca blog ko ke? kang dia tau ko marah², pecah belah plak keluarga, eheh...

INTAN said...

heheh..x de keje lain yg berfaedah kots..x pasal2 computer yg suci murni tu kene masuk ward..kasi jeling sikit kat dia..suka-suki je...

hantumakan said...

tijah - ????, apakah kau juga berminat?. muahaha..

ms ct - i wish.. hehe..

lya - oh, nampaknya aku tak kesorangan.. sian kan lya kitanya lappy telah dimasuki lap dancer, hehehe.. sgt sakit jiwa raga kerna bukan sindrik yg buat.

KOG - elleh, dia tahu aku marah dia, yet he didn't read my blog, hahahaha.. i gave him nastier sms yesterday, so the feeling is not even rahsia..

INTAN - i wish if aku jeling, mata aku punya sinar laser yg mampu kasik renjat bhgn otak biru dia, bulehkah?

julie said...

puan.. mungkin ini boleh mengumbira kan hati puan...
aku dah try manchurian chicken ko tu...sedap! Thanks for the resep.
Aku musykil lah... kenapa ayam ko lagi cun dari ayam aku? Mungkin ko kena masak kan untuk aku kott...??? heeee....