Tuesday, November 3, 2009

birthday present came early this year.. :)

okay, tipu, birthday tahun ni dah sambut, so, birthday tahun depan sambut tahun ni?.. hehe, whatever it is, ai happy sgt hari ni.. sebab posto telah menghantar penghantaran yg sgt menarik
ye, parcel sudah sampai.. baguslah citilink nih, smalam kog hantar, ni hari dia dah sampai, siap kol2 akak suruh turun bawah amik parcel, rupanya mamat citilink dgn motor dia skali dah tunggu depan tangga, literally, bukan kat foyer, bebetul depan tangga.. takyah turun anak tangga yg last skali pun takpe, sebab tayar motor dah kat situ, hehe
yeaaaaaaaaaaaaaaaah, buku hadiah dari KOG, tengs , seriyes, tersentuh habis hati kita.. kita suka, kita suuukaaa sgt.. nanti kita study habis-habisan.. and will try the recipes..

oh, me and the book are so meant together, tengok tuh, resepi nama kita, hehe, poyo perasan..


5 comments:

Ita Shadila said...

memula tengok gambar, ingat KOG bagi popiah tuh dalam parcel..mcm keliru jap.. rupernyer buku.. itulah padahnya tengok gambar dulu baru nak baca entry

Tijah said...

kira mmg kalu refer buku tu bleh skor A la kalu masuk kelas kulineri ni ek? huhhu

hantumakan said...

ita - wah, bersiaran nampak dri pahang, hehe.. haha mcm delivery lak kog kalau gitu, penghantaran springroll

tijah - hahaha, kan nama skor itu sungguh memfelikkan

Ita Shadila said...

ouh, br beberapa ari mensubscribe broadband di kampung nih ha :P

hantumakan said...

ita, yippie, ken always keep in touch ( iknow i'm corrupting my english, but so addicted lately, hehe)