Thursday, November 19, 2009

D'ARAB, SEKSYEN 7, SHAH ALAM

okay, aku tak well verse sangat makan arab macam KOG, hihi.. tapi here goes dari kacamata seorang yang sangat jarang makan arab yahabibi..

portion makanan kat sini bosa humanggai, huge nak fengsan, serious tak tipu

roti ada sedikit karas ye puan tuan semua, aku tak tahu nak kabo mmg gitu ke kekdahnya, manalah tahu gigi pak arab memang mampan..
lamb aukdah makan dengan roti arab kat ataih tuh.. rasa okay saja cumanya nasi kat bawah itu lagi sodap .. rm9 bersama roti

aku rasa ini namanya lamb kabsah, betulkan? sodap neh yg ini, hubby dude dpt tang rib yg sangat juicy what la wei, amaaaat heaven



gambar sama posisi yg lain, rm12


kalau nak pi, sila check it here..


2 comments:

Daun Bidara said...

oiiiiiiiiiii banyaknya, tak habis ni 3x makan

hantumakan said...

memanglah che la, tak habis makan.. kena siap bawak tupperware untuk bawa pulang, heheh