Tuesday, November 17, 2009

MAKARONI BAKAR

Lya colors masak makaroni.. sangat tergoda tau tengok.. and dalam dua tiga hari lepas laki kita pun dok buat ayat

'dah lama tak makan western'

waa, adakah itu satu order makanan?.. okaylah, aku sedar dah lama entri makanan tak menunjukkan taring kat blog nih (perlukah taring?), maka ini hari saya masak makaroni bakar with salad and mushroom soup fresh from tin, hehe

aah salad ni kali kan sangat rangup krup krap, nikmat tiba2 lagak gaya makan rumput macam kambing, hehe, eh tolong ya, ini adalah gaya hidup sihat..
*--*


bon appetit..
till next time peeps,
gudnite and gudbai


ps- by the way lya, mmg sedap makaroni bakar resepi u.. hubby dude juga memuji kerana sodap

5 comments:

kucingorengemok said...

perlukah aku membuatnya? rasa macam semua ada dalam stok kecuali tomato ngan capsicum, hehe... err, dan keju

hantumakan said...

haha, perluuu, sebab agak senang.. still having it for breakfast

Lya Colours said...

wah ni cm lain sket sbb ade salad
kene buat lagi sekali sbb perlu mkn dgn salad plak kali ni
ngeh ngeh ngeh

julie said...

nyum, nyum... sedappp..

hantumakan said...

lya - tu hari lupa beli kerot, tuh pasal buat salad,

tipuuu, kita mmg macam kambing, suka makan daun, haha

julie - loong time no hear.. :)