Friday, November 13, 2009

Pat My Back Please

wow, tak sangka aku mampu menukar skin blog aku, hehe, aku tahu orang lain senang aje nak buat benda ni, tapi aku ni tak terror mana, so, kira achievement gak le nih. Dari pagi ke malam menggodeh, nak mendapatkan kembali intipati blog aku nih, hehe..

ada gak few things aku dah malas nak letak bali mcm kamus banjar.. takde bertambah pun dari tuh hari, kamus apakebendanya, hehe..

Else than that, yup, pretty much the same ol'beloved blog..

3 comments:

Daun Bidara said...

ada gaya

afendi ariff said...

cuma awal2 tu terkejut tgk pumpkin...heh!

hantumakan said...

cle la - tengs, :)

afendi - haha, aku lak tang labu tuh yg aku suka, seswei ngan nama aku yg hantu and motip aku yg suka makan, haha