Monday, November 30, 2009

SEMINGGU YANG EVENTFULL-PART 1

hehe, sori for the long absent, budak cuti aku pun terus rasa cam mode cuti aje, suma routine harian put on halt, no concrete reasons or so whatever, tpi tuh le, mcm hibernate (dlm ertikata sbenar, esei tido, kehkehkeh)

maka citer akan bermula dri wikens lepas, hari ahad 2 minggu lepas, mendapat kunjungan si ita , fabulous crossing, si mother to be bersama suaminya.
okay, kitorang adalah rakan maya, hehe, but she's so warm and peramah, it's translated to real life relation, best kan best kan, hehehe, sumpah best.
lakinya juga rawk, maka tea itu hari adalah sronot borak2 dan tukar cerita sambil makan2..

ole2 from US, ataih skali fridge magnet,

APOLLO 13 CALLING HOUSTAN, CALLING HOUSTAN

ahaks, betul kan tempat NASA? alah, main redah, hehe

lepas itu coklat bar yg sangat cute itu tak sampai hati nak makan sampai ni hari, gegegege, aku makan sehari before expire le, hahaha

last but not least, perfume, wihiiii, sgt hepi, okay, sodap bau eh, rasa mcm bau new car, tipu, lagi sedap, hahahahahaha

oleh itu, saya nak mengucapkan terima kasih tak terhingga di atas baik budi ita dan suami, achewah, macam ucapan penerimaan oscar, hahaha..

okay, ni hari korang kena redha kerna aku akan membuat limpahan new entri,

tak nak baca sudah
nama kau saodah,

*_*

5 comments:

kucingorengemok said...

o zaman skrg dah tak pakai dolah ye?

hantumakan said...

saodah pun okay gak apa, hehe

afendi ariff said...

mak aku nama rodziah....heh!

Ita Shadila said...

erm.. bukan doyah ker?

anyway, yer rumah saya dpn NASA houston.. ada appollo zaman tok kaduk dispaly sepanjang2 alam kat situ leh nampak dr jalan

hantumakan said...

afendi - alemak bro, nasib baik tak pakai nama mak u

ita - hahahaha, doyah pun cute khen..

'sigh', i miss yer US days, hahahaha, logik tak?.. walau tak pernah pi, tapi feeling2 sebab ita yg pegi, hahaha