Thursday, December 24, 2009

bila bosan, kita resort untuk type sindri sebab orang lain pun tak nak buat entri, haha

aku masih dalam state mudah bosan,
dah baik sikit tapi bosan masih lagi rule 3/5 of my mood..
okay apa bila tak 100%..kata-kata memujuk hati, hehe

aku dok tengok blog regulars, tak de sapa yg update sgt, keciwa okay
sebab bila bosan, nak tumpang gelak lawak dlm blog orang lain. tapi misi tak jaya.

ajak laki tengok cerita donlod,
laki juga tidur kerana penat,
keciwa lagi, tak keciwa sgt sebab cuba nak jadi bini memahami,
tapi buat2 merajuk tapi skang dah terjadi merajuk betul2,
tak best lak nak buat mcm tak merajuk..
hahaha, enigma of a women, biasa apa women buat cenggitu, ke aku aje yg kata.

pas tuh merayau pi blog orang lain yg link ngan blog orang lain..
few of the blog aku pernah link sindri kat blog aku,
tapi since aku terasa yg mereka merasa aku tak 'in their group'
aku pun malas nak link balik,
yg bestnya mereka link me'link',
so bila aku bosan, bolehlah aku terjah saja blog dorang.. haha
padan muka, konon aku tak 'in yer group'
ada aku kisah.
aku tetap tak malu nak baca..

lusa bday soraya,

perangkaan ~masak choc mud cheesecake, laksa johor and any kind of simple pasta

execution ~ erk, mampukah, hahahaha

7 comments:

Ita Shadila said...

saya juga mengharapkan org update sbb sendiri malas update.. heheheh

Tijah said...

ye la. lately sumer org cam malas update ek? akunyer bloglist pun cam tk gerak2 je masing2 termasuklan blog budak nih. hikhik

hantumakan said...

ita - hahaha, sgt surupa okay

tij - haha, kau rajin gila update, sgt gumbira.. ;)

kalau kau update 15min skali laaagi aku epi, hahaha, ngada tak?

ibusinga said...

kan..kan..
sunyi...bosan...
wiken lhor....
long wiken lhor...
semua melepaks balik kampung kah...

hantumakan said...

dr lion - mmglah, rasanya semua orang cuti panjang balik kpg, kita jugak yg berkulat dok kat lembah klang nih.

afendi ariff said...

msg2 ade keje...ade hal....kot!

hantumakan said...

afendi - haha, betul gak kan,