Thursday, December 10, 2009

BURGER KING

Burger King,
ESSO Bdr Bkt Tinggi, Klang
sapa ntah bagi dia lesen main ngaku dia king dalam buat burger, hehe , tpi beb, serious, sedap la burger dia, hehe

Hershey's sundae pie, sedap, sedap, sedap la jugak, harga aku lupa, rm4+- kot

mmmmmm
burger king's take on prosperity burger i think, sgt sedap, better than McD yg over price, makin lama makin mahai nak mamposh.


saya telah memakan swiss mushroom burger, gitu le kot kekdah namanya, lupalah, serious



okay, hasil buangan selepas makan burger king, ada tak kemungkinan jadi kingkong lagi sbulan 2, hehe
wassalam





8 comments:

Tijah said...

alahhhh. begelking xde kat sbn la. leceh tul...

afendi ariff said...

begel king ni pun mahai nak mampus jgk apa?main belas2 hengget..kan?kan?

duatelur said...

ok gak beger king.... kalau dah bosan makan McD... aku biasa makan BK kat terminal KLIA....

hantumakan said...

tijah - mari semayang hajat moga bukak satu kat sana, acah jo.. :)

arif - mmg belas2 tpi better kualiti kot, macam prosperity mcd mana ada cheese, yg ini ada.. ngehe, biaskah aku?

2telur - fesli, tengs for following..

sekenli, waa, kau nih jet set life le gamaknya, mkn burgerking hanya di klia.. :)

ibusinga said...

hershey pie yang saaaaaaaaaaaangat sedap...
(kalau 2 laaaaaaaaaagi sedap)

hantumakan said...

hi ibu lion, slalu nampak awak kat blog kog, tak sangka kita 1 skolah kan (tak prasan yer komen until today, sori, :).. )

mmg sodap, 1 lagi best, makan kongsi, lomantik maaa

kucingorengemok said...

dulu kat tmpt aku belajar begelking lawan2 iklan dgn mcd... eg: we are better than that burger stand over there (buat anak panah tunjuk mcd kat hujung jalan), selamba!

hantumakan said...

aku percaya iklan sedemikian ujud, hehe, by the way, sumer dah ikut kau panggil begel, haha, sure nenek kau rasa hepi jdi trend setter. XD.......