Thursday, December 3, 2009

KLUANG STATION

KLUANG RAIL COFEE
Kluang Railway Station


okay, this is the real deal, bukan yg ada kat One Utama or yg ada kat IKANO, but must agree they replicate the place dgn sangat sama kan?





kopi ais yg boleh tahan, kalau saikee 8/10, and chong kok almost to perfection 9.5/10, yg ini adalah 9/10 sebab pahiiiit dri chong kok. saikee terpahit antara 3.



roti bakar, sedap, sedap sedap sedap.. 8/10






okay, kitorang datang 6pm, kedai tutup 6pm, hehehe, MAKA most food dah habis, telur tuh pun orang sbelum kitorang yg tinggalkan, ingatkan telur separuh masak, rupanya telur rebus kenduri kot, hahahahahaha, sebab kitorang order telur sparuh masak pun dah habis, tention kan kan kan, haha
rasa mcm nak pergi lagi lain kali, ni kali akan dtg awal sikit, so that boleh sample more of kluang rail coffe.. *--*



8 comments:

kucingorengemok said...

oh ye, kluang rail sangat pahit... bila ko gi kluang ni?

Daun Bidara said...

best la selalu jejalan macam ni..

Daun Bidara said...
This comment has been removed by the author.
hantumakan said...

kog - aku pi kluang join adik aku yg number 3, rumah nenek suami dia kat situ.. :).. saikee lagi pahit, kluang is pahit okay but chong kok pahit sedaaaap.

daun bidara - alang2 balik kpg.. kalau awak blk kelate pun saya jeles tengok awak jalan2.. :)

afendi ariff said...

harga?sama mcm kat kl punya ke?

hantumakan said...

afendi, harga way murah bro, main sumer bawah rm2, mana ada harga gila mcm kat kl tuh..

mummyei said...

apasal tak jumpa ko masa aku bekpes sana eks????

hantumakan said...

aku makan petang la uyei.. :)