Thursday, December 3, 2009

MASIH DI KLUANG

Lepas makan2 di kluang rail coffee, kitorang pun ber'lagha' ke shopping complex kat kluang, hehe, pi Kluang Mall, not bad, banyak jugak kedai yg sempoi, i loike.. jalan2 lagi masuk popular, tiba-tiba mak kita buat stunt, apa stunt itew?
dia dah jumpa buku masak2 yg best2, serious, tpi buku masak2 biasa jelah kan, slalu mahal kan.. rupanya yg stunt itu adalah harganya, hahaha
haa tengok tuh, serious, siap tanya kat kaunter.. ada buku chef wan, ada azrah ada banyak le, yg aku beli tuh yg kat ataih tuh, aku beli 3, mak aku beli 5 and adik aku lak beli 4, lepas balik ala2 frust nak pi beli lagi, pas tuh balik klang, pi lak popular klang, TIDAK, dia berharga asal disini.. the cheapest rm39.90.. jeles kat mak and adik yg ada 4, 5 copy.. tapi masih kira untung kan, hehe
*--*, manusia tamakkan, dah dapat nak lebih, hehe~saya cakap pasal sajalah~

5 comments:

mamarempit said...

kluang Mall..tk pnah pegi lagi...huuu...

bandor sgamat tu pun 2-3 kali je pegi dlm sbulan....camno???

afendi ariff said...

ko jgn beli byk2 pastu simpan....heh!

hantumakan said...

mama, dok segamat ke?.. orang johor rupanya.. :), skang kluang not bad la, best.

afendi - eh, tuduhan pelsu tuh, hahaha, aku akan masak, serious.

mummyei said...

fuiyoo..aku g kluang pon tak pernah sampai kedai buku itu. Aku rasa dia salah letak harga.Apasal ko tak elo2 aku kt kluang tuh..Aku pon balik raya aji ari tuh daa.

hantumakan said...

alemak uyei, aku lupa langsung kau kpg kluang, tpi tu hari pun mcm penuh aje aktiviti.. nex taim i kam i kol2 wokeh.. :)