Tuesday, December 22, 2009

musim tak produktif

well, i spent my weeks doing nothing,
cuma baca buku harry potter dah 2 hari,
okay dah baca masuk 4 kali at least.. (perangai suka membaca berulang, sebab kalau lepas tengok movie banyak gaping hole nak kena isi sebab rarely remember all the small details sometime big even)
last weekends spent watching movie donlod, HP and the half blood prince, ice age 3 and zombieland.

zombileland was a pure entertainment and laugh, lama benar tak tengok woody in his element, sgt sronok but the stori as usual no substance but what the heck.

HP yg ini more loyal to its book version compared to the last one yg sgt laju dan sgt banyak tinggalkan details, but it moves in such a slow pace 2 jam setengah sgt pening kapla..

ice age 3, ice age 2 was way better, just felt that way.

and the rest, aku rasa sgt tak inspired to do more than just do nothing,
i abandon most things i would love to do and should have do..
mmph

kesimpulan = aku yang tak produktif
HAMPEH

7 comments:

nurulhuda said...

hi yaya~~~~ kak n rs dh dkt setahun x dtg tdo sane. tskk. tskk. 2010 i akan menyibuk kembali, iA! hahha

zombieland lawakkkk. byk slimey2 kua kut mulut tp kelakar. i especially suka attire bdk prmpuan yg besar tu. chic gileee

hantumakan said...

wah, silalah dtg, tak yah segan2, hehe... next week bday nadrah, gonna make cheese cake, InsyaAllah..~takut mode malas masuk, cheesecake tak jadi buat~tisk

haha, minah zombieland wichita itu sgt chick couldnt agree less. but i was more of woody fan.. :P

hantumakan said...

cop, bday soraya, salah tulis, haha

Tijah said...

ye lah. aku pun tgh tak productive skrg. tengok princess & the frog pun layan gak nih. ehh. niari rabu la. tiket 5 hengget jer

hantumakan said...

haha, best gak layan wayang kan aku nak tengok sherlock, lum lagi kan?.. chess

afendi ariff said...

sbd sorang student sememangnya aku amat rindukan saat utk menonton movie di hjg minggu....huh!

hantumakan said...

haha, maka ujung minggu cuti 3 hari ini, silalah menonton puas2