Tuesday, December 8, 2009

NOODLE STATION

harini 'day out with nadrah'.. :)

Noodle Station,
SACC Mall,
Shah Alam

ropa paras kedai makan ini, cozy, i loike, only counter nak bayar agak messy sebab skali station buat air.. mmm

8/10

okay, tanda halal - checked, katanya mi disini adalah homemade, maka texturenya tersendiri, owner kedai ni berguru sana sini blajar nak buat mi, eg-taiwan, china dan sana sini le

condiment for yer mi, sapa suka lada jeruk, kicap, serbuk cili, alemak, lagi satu dah lupa hapa kebendanya.. :), nak tahu, pi check sindri kay.. :)


air nad, sgt comel, sori for pic kualitas, hanya guna kamera henpon..
I love you Lemonade - rm3.50
9/10
most air adalah sgt mahal, this adalah few yg murah, yet cantik, i loike, botol kecik saja, jgn tertipu dgn picture, rasa pun sodap, the floaty thingy adalah passion fruit thingy.



teh tarik hazelnut, too milky but well cant complain much can I?
Iced teh tarik hazelnut - rm4
7/10
juga few air yg murah, most air rm6-rm9




should be the specialty of the kedai, sebab makan nad yg ajak, and sindri tak berapa lapar, maka membeli mi berperisa kicap, okay, kalau mi kari ke mungkin sedap, tapi ini only fair scoring kat tekak aku, but nad like it..
W.Noodle + fried chicken dumpling - rm6.50
(okay, aku tak tahu 'w' ini stand for what, dah lupa)
it comes with a bowl of peppery soup, not bad the soup.
8/10
to mild for my liking, but not bad either, sesekali tukar hangin. okay juga.





me and nad having a blast together = priceless
perasan iklan kredit kad la kan, hahahahaha
okay, itu saja, oh, total cost of food rm15.40 termasuk ngan 10%service charge, and the service was good, prompt drinks and food, takyah la kau tunggu sampai uban ala2 panjang..
aku sure nak dtg lagi with the rest of the family.. harga agak patut sebab tempat makan pun selesa, no pest or so what ever.. so, iya, best
whole experience - 9/10






5 comments:

Lya Colours said...

pic yg last tuh nice
so cute la dat gugurl

Tijah said...

aku ada paswed wifi dier..ko nak? ehhehehe

hantumakan said...

lya - aww,, idung juga sperti emaknya,

by the way, doa yer dad blk dan sihat sejahtera..

tijah - waa, benarkah tijah, buleh kongsi?.. best ka raya balik penang, raya sakan abih.

afendi ariff said...

noodle ka apa ka tunggu habih pantang...skali ngan aku kena posa...heh!

hantumakan said...

haha, takpe, bukan selalu pantang pun kan.. :)