Tuesday, December 29, 2009

smelly rotten me

i am laaaaazing in my bedroom watching past years movies..

it's been days
days like this saya akan malas buat pelbagai
mungkin akan bergerak sedikit angkat bontot cuma untuk masakkan anak2 telur goreng,
jalim bukan
err comparing the usual fares kalau rajin
min been asking spageti meatball
????? what?
malaaaaaaaaaaaaaas
:(

tapi movie watching best
well depends on movie
i can be depress just by watching a dark one
felt like my soul snatched by the story line
try to keep myself of depressing movie menu,
only watch a really good one if i need too

little miss sunshine, taking woodstock, the adventures of shark kid and lava girl, the producers, watchmen, episodes of supernatural....

coming with inglorious basterds , darjeeling limited, lock stock and 2 smoking barrels, choke, be kind rewind..

okay.......
i am definately rotting
remind me to sms hubby dude to kuit i pakai kaki kalau i tak gerak2 bila dia pulang kerja nanti
just in case.

4 comments:

kucingorengemok said...

kah kah... apo kono kau jang? year end blues nampak

hantumakan said...

kog - hahaha, bosan gila, suma orang mode tak update, aku tengok movie and tv series one after another.. tepu otak.. tak pi makan anywhere lately?. :)

tiba2 btullah, year end blues

afendi ariff said...

cuti2 malaysia la...
pi round2 bukit melawati pun okeh pa?

hantumakan said...

afendi - bukit melawati yg kat kuala selangor tu kan?.. padahal tiap bulan lalu nak balik kpg, next time kitorang singgah.