Thursday, December 10, 2009

UP and all the little things tingly

Aku mmg jarang berpikiran jauh kalau dengar music, aku bukan musik inclined, musik tak memberi aku jiwa, aku tak beri jiwa pada musik..

tapi in the other hand, kalau pilem, cerita bersiri, aku mmg digged habis. aku senang dipengaruh visually. hehe, dari kecik sampai la besar, kalau dulu aku rasa aku blajar language mostly from cartoon, serious, skang life lesson pun aku rasa kalau tengok movie make more sense, sebagai contoh, kalau kau nak blajar dri orang, kesalahan yg orang itu buat dimasa mudanya, akan take forever kau tunggu nak tengok resultsnya later in life.. kalau tengok movie, it's like in fast forward mode, make-up boleh ubah muka orang jadi tua, and making things believeable.. :)

okay, penat okay nak tulis buah pikiran itu, tak sure korang give some shit reading it, hahahaha

aku baru saja tengok cerita ini, bestlah, best, aku tahu ita shadilla dah tengok, awat hang tak habaq citer ni best, hang cuma habaq ada burung nama kevin, hehehe (cop, kalau u ada tulis jgn marah, sebab the kevin pictures stuck in my memory, hehe)

aku secretly berharap hubby dude get yg aku sgt terkinja nak jadi couple tua dlm movie tuh, haha, smalam poyo hint suruh dia tengok but i think the message just dont come across that well.. mm, tapi takpe, dia suka baca blog aku, so, this is smack in yer face hint, hehehe.. boleh ka abang?

aku tak suka life aku bored. aku tak suka life aku restrain... aku suka living dreams, sebab feeling dia best gila.. :) .. serious, best.. susah nak cakap, melainkan best, hahaha... aku suka yg kadang2 life too kind.. kau akan rasa sgt lucky.. tpi aku juga paham bila things gone bad, kau hanya perlu sit and rethink, aint bad, just reapproached things,


(gambar curi2 ambil di east india, AEON bdr bkt tinggi klang)
little dreams.... K.N, these are the lamps I said bout when u nak pi india tu hari, hehehe, but yesterday, nampak mende nih tersadai kat lantai british india SACC, gonna check tomorrow.. hehe, owh, table lamp ke yg aku kirim tu hari? made of brass?.. hehe, itu pun ada smalam, selling at 40%off, but masih mahai, perlukah nyorok dlm chest kat british india, kluar malam2 and bawak lari, hahahaha


the framed pictures of kids, malas betul nak drill dinding and gantung, dok kat sideboard juga crafty.. kata akulah, hehe..

~tonite, rasa hati seakan sesuatu, korang boleh beza tak kalau minds bugged or hati feels.. tak sama.. :)~


2 comments:

Ita Shadila said...

hmmm... x ingat whether i ada ckp citer nih bes ke x dlm entry i, berkurun lama dah entry tuh.. but i really like this movie.. cumil kan kevin tuh??

hantumakan said...

sangat.. :).. esp masa dia baling and tangkap russel, sgt cute, hahaha