Tuesday, January 12, 2010

hapdet

kita cirit birit,
since semalam.
perut macam ada angin pus pus lalu..

laki kita ajak pi klinik,
kita taknak,
laki kita kata perangai macam orang tua..
:(

agaknyalah..
ada orang tu nak mintak manja kot,
TLC..

dapor kita tak berhasap..
kita malas nak masak.

fine,
wiken ni kita masaklah..
nanti kita study nak masak apa..
haha, ngalah nak peksa

by the way, tiba2 rasa perlu tengok sherlock holmes di wayang gambar.
hanya kerana terbaca minah cool punya blog yg kata perlu tengok.
sedangkan niat dah mati kerana baca review pelbagai (mixed reviews).

easy math
i love robert downey+jude law+period drama=YES,YES, YESSSSSS~orgasmic yes~

but, donlod tengok percuma.
okay, aku tokmoh kena tangkap kerana tak support arts and hardwork orang lain.
but free stuffs are too tempting.

hehe.. :P

6 comments:

Lya Colours said...

oh me semalam seharian sakit pinggang
teros feeling org tua sebelum sampai usia
huhu

kucingorengemok said...

ko macam watak dalam drama² rasyid sibir... kalau sakit sah la tak nak gi hospital, biar luka berulat sekalipun (tu dia org la, bukan ko, hehe)

afendi ariff said...

jumpa la drsinga....heh!

hantumakan said...

lya - hahahaha..

kog - owh.. sgtlah kan.. aku blum berulat lagi.. :)

afendi - malulah.. nanti doktor kata cuba kenen rawatan free. haha

ibusinga said...

meh sini...
consultation free..
injek kena bayor..
tak nak datang klenet..
gi 'cuba berubat kampung dulu'
(ayat nyakitkan hati..)

hantumakan said...

ibusinga - hahaha.. saya tidak cupB, referring to yer xtray entry.. hehehe.. (okay, sgt irrelevent.. )