Wednesday, January 27, 2010

?? konpius

aku kalau malam nak tido,
pikiran akan menerawang-esp kalau tokleh tido la kan-

what's the meaning of BINAWE?
i know it's a curse word, but what does it mean.

my ol fren masa form 5
she's one of a kind 'carut'er
she said 'karic#p*p'
okay, that's my favourite savoury kueh.
unfair

she said p@nt%t berdarah..
she said it's equal meaning with bloody arseh*l@
yg bilamana aku paham bila besar it means duboq berdarah..
okay .. tak sama..

and why do people curses using anotomi, body parts yg mereka sendiri ada?
it's too weird,
it's like cursing yerself, isn't it?

mmmmmmmmmm..
okay
saya takde masalah tido..
ada masalah nak start tido.

THE END

9 comments:

Lya Colours said...

haha
saya adalah mulut puaka jugak
tapi xde la sampai nk caruts sendiri pny
selalu menggunakan bintanag haram itu lah

hahahaha
biawak la, ape la bagai2
paling marah sy akan sebut bangsat,s**l, f**k dan carutan omputih selanjutnya
weehehehhe

afendi ariff said...

ape nak tido dok pikir carut2 ni?
ko kira kamben biri2 cam mr bean lg bagus....heh!

NH said...

i too hv problem with ppl mcarut dgn body parts. but, i use carutan yg menggunakan body parts itew. irony.

tapi unfair psl karipap. haha.

Tijah said...

saya dah lama tak mencarut verbally. hahahaaa

baru jer tadik tunjuk midelfingger kat ada satu lady driver lembab nih!

hantumakan said...

lya - haha, dulu pun suka carut pakai nama binatang yg inesen, haha, seperti katak puru, kura2 dan sbginya,
haha, then i have a time suka guna 'maarop' sebab slalu lalu jln maarof kat bangsar yg jammed gila.. nak tunjuk tak puas hati le tuh konon.

afendi - hahahaaaa.. aku bukan mister bean, tak rela.

NH - woh, ganaz kezen, hahaha,

yup, i was like 'i love karipap,' sgt mencabar selera makan selepas itu, haha

tijah - woh.. haha, aku tak mahu cari pasal ngan kau di jalanan, ngeri weh tengok finger kau nanti, hahaha

NH said...

waahah. i need to get it clear! i guna verb yg mengaplikasikan penggunaan body parts = the F thing. yg body part themselves, segan nak nyebut.. haha

kak tijah - mmg betul2 mafia.. salut!!

Julie said...

Actually, ada orang cakap pungkoq tu pantat. Contoh nya : Baewan singapore, X aku masa umur 18yrs old. First time aku dengar dia cakap pantat kat aku, terperanjat biawak siot, rasa macam nak tampar laju2 muka dia. Then he explains it to me and i was skeptical, sampai lah aku dengar orang indon pun cakap pungkoq tu pantat... isshh... tak syok bentol bunyi dia kan?

julie said...

hahaha... bentol...

hantumakan said...

julie, betul gak kan, ada yg panggil muntut pant*t
O-0