Tuesday, January 5, 2010

minggu ini hectic

minggu ini hectic.
but surprisingly, it something yg i rindu.
sebab itu masa cuti sekolah mandom mcm hapa ntah.
mcm takde purpose.

hehe

dlm minggu ini yg dibuat semua routine.
birthday hubby dude disambut dgn hambar.
kerana mood saya macam hek,

soalan nak pujuk hubby dude sebab dia pun mcm hambar

'weh, kalau i zombie, u tembak i tak?'
he refused to answer sebab dia kata soalan ntah hapa2.

than i asked how many shots?

:)

okay, begitu skali i takde cerita, hahahahaha

8 comments:

ibusinga said...

terkekek-kekek ketawa ni...
apadah punya soklan...
kihkihkih...

Lya Colours said...

besday mak lya sabtu ni
hoh x tau la nk bg adiah
for sure mst la bli kek
any suggestion x

kucingorengemok said...

ada baiknya jadi zombi sama²... otaaaakkk, ooottaaakkkk

afendi ariff said...

ni apa main tembak2 ni?
heh!

Ita Shadila said...

kalau ita dpt soklan camtuh pun, ita x jawab yer.. kalau jawab.. nanti dpt soklan baru plak spt "knapa u x tembak i?" or "sampai ati u tembak i?"

hantumakan said...

ibusinga - :).. soalan itu adalah soalan benar.. hahaha

lya - alemak, kita pun slalu kalau nak bagi hadiah, brainstorm sakan, hehe, sori, tidak mampu mnolong.

kog - woh, i was refering to zombieland, kau lak zombi kampung pisang, hahahaha, mnarik.

arif - hahaha, weh, kalau tak tembak, tak ganas

ita - hahaha, normally that might be the question atas question in my usual scenario, but masa i tanya HD tu hari, i was seriosly bayangkan i zombie yg bakal makan orang, dia sampai hati tak tembak i,

okay, i bangkai bernyawa masa tuh..

Tijah said...

ai pun bz minggu ni. tapi best kan? terasa hidup lebih bermakna....

hantumakan said...

tijah - tak syak lagi.. hahaha, pandai anak kau nyanyi nok..