Wednesday, February 10, 2010

ohsorandom

aku masih tak ambil gambar meja, kerana perasaannya perlu ambil dia(dia disini menerangkan meja) full laden with scrumptious food, yg juga didnt happened kerana aku tiada masa nak really thinker in my kitchen. venturing in tutoring ini, kepala aku asik pikir bout kids and how to make kelas interesting.

for now aku dah adakan

-kuiz sifir, hadiah dah beli
-all A's challenge for coming test, hadiah juga dijanjikan, all A'sw for subject yg aku ajar sajalah
-nak buat buku Hall of Fame, sesiapa yg menang sesuatu atau dpt step up esp dalam hal performance, maka gambaqrnya akan ditampal dlm buku itu, hehehe

come on, parents mereka dtg dgn harapan okay serahkan anak mereka ke tangan i, perlu untuk saya tanam benih-benih agar mereka bersemangat untuk menunjukkan kebolehan masing2, hehe

cakap tokleh blah, smangat bebeno.. :)

owh, oleh itu saya hanya mampu update dgn tempel gambar ohsorandom yg jadi dalam hidup seharian..

ini chong kok, the back room.. nampak uncle with the type writer, i guess he's the person yg slalu type-for-a-fee yg kat court tuh, since chong kok so near ngan court and patronise mostly by lawyers, i guess that what he is.. dia lumpuh, kanan sikit ada kerusi rodanya.

the accessories dog with the rainbow tail, told ya.. it is rainbow color, ask the owner to took it's picture.. the dog speaks chinese apparently, since tuan dia cakap 'sit' in chinese dia pun dengar, hahaha

kereta SIL, i guess if she gonna stick with the plate number, bilamana anaknya besar, i guess their frens gonna make fun of the car, hehehehehe


akhirnya beli juga baklava.. at rm8 for 100gm.. ouch, for the sake of tempting selera.. hehehe @IKEA/IKANO
itu saja updates, today gonna have an early dinner than gonna have a class tonite,
Ya Allah,
terangkanlah hati2 anak2 kecil yg hadir malam ini,
amin ya amin.
:)








9 comments:

Lya Colours said...

semangat yg penting tuh !!
adik saya kalo balik dari mesir mesti bawak balik manisan in one of it is baklava la
sumpah sy x suka makan. huhu

kucingorengemok said...

tiba-tiba rasa lapar (tadi ok je)... ada penunggu ke blog ko? adakah nama dia mts? kah kah kah >:) ketawa dengan puas hati

hantumakan said...

lya - hahaha, dah lepas beli, kita pun sumpah tak akan beli lagi, hahaha.. sodap lagi makan karipap

kog - kau masih celebrating ke apa?.. hahahahaaaa.. maria tengku sabar-aje-tengok-dia-makan(mts gak, hehe)

ibusinga said...

hahaha...
nampak org itu kat reflection dekat itu kerete..

hantumakan said...

ibusinga- hahaha, mmg, kita pun dok kata..

wah wah wah, tayang muka nampak, hehe

afendi ariff said...

ko pegang buku tution ke apa masa tgkp gambo?heh....

hantumakan said...

afendi - hahahaaaa, bukaaan, majalah masak2.. :)

peka betullah korang nih

leha said...

selamat mengajar yer cikgu... bagus tul diorang dapat cikgu yang bersemangat camni...

hantumakan said...

leha - muahahaa, tengs.. kau doakanlah aku tak ajar ajaran tersesat kay, hehe, maklumlah, tak bertauliah