Tuesday, February 16, 2010

swedish crispbread with home made strawberry compote

kembali bersiaran dalam kelas memasak ikut suka kau aje kan beli barang buat apa2 kau suka nak makan... :)

swedish crispbread from ikea.. :)
nipis, rangup, kerap kerup

kita selet dia sama margerin..


okay, cobaan nak gayakan meja.. kalau chopping board saya sudah rosak, bolehlah saya chop atas meja.. hahahahahaaa



lepas selet margerin, selet pula dgn homemade strawberries compote.. sila masuk dlm oven dan grill hingga tampak garing,




angle lain lak.. cobaan sedey gayakan meja lagi, hahahahaaa





haaaa, gambar tatkala ia dipusing, mcm merry go round.






tabur lagi dgn gula aising ke castor juga boleh, kerana my compote was a little tart tadi, kureng gula,, hahaha
itu sahaja, esok nak cuba letak pisang hiris dgn choc maybe, or we can go savoury buat ala pizza..







9 comments:

Lya Colours said...

uiks ape ini
x penah makan la
mcm biskut2 biasa heh??
huh gila kampungs hamba x tau huhu

Tijah said...

berdosa nih...

huhuhu

leha said...

wa... buat ayer liur meleleh pepagi nih..

hantumakan said...

lya - iskh, mana ada kampung.. kita makan ikut selera masing2, tapi semua pun sedap kan... :)

tijah - dosakah aku?

leha - hehe, slurp balik b4 bebetui leleh

ibusinga said...

coppp....
keras ke??...sbb tu boleh spin2...

hantumakan said...

ibusinga - errrk, yg spinning tuh chopping boardnya, hehehe

julie said...

niceee.... ~

afendi ariff said...

ko naik beskal tepi meja makan ke?
heh...

hantumakan said...

itu beskal laki aku.... dok luar rumah ari tuh kena curi..