Monday, March 8, 2010

dr fadhilah kamsah kata i begini

APRIL
Sangat aktif dan dinamik Cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal Sangat menarik dan pandai manjakan diri Punya daya mental yang sangat kuat Suka diberi perhatian Sangat diplomatik (pandai memujuk ). Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang Sangat berani dan tiada perasaan takut Suka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah Emosi cepat terusik Try control the emotion Kecenderungan bersifat dendam Agresif, kelam kabut untuk membuat keputusan Kuat daya ingatan Gerak hati yang sangat kuat Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain Berpenyakit di sekitar kepala dan dada Sangat cemburu dan terlalu cemburu.

99% accuracy, good and bad..

eh, korang ada dengar berita apa rais yatim cakap dalam berita today tak?..
something funny, tickle my funny bones
tapi tak berani nak quote,
nanti kena tangkap
masuk lokap, hahahaha

6 comments:

DrSinga said...

'berpenyakit sekitar kepala dan dada??!!'
kaya kita weh....kalau ramai korang ,orang April datang klenet..

hantumakan said...

drsinga - hahahaaaa.. i sakit semput, kat kapla lum ada lak yg significant, harap pening pening saja..

Ita Shadila said...

berpenyakit di kepala? apakah? ahahhahaa

i rasa ada sedikit shot, biul kot *larikkkkkk*

eh, memain jer tau

hantumakan said...

ita - hahaaaa, not the first one saying that, how's momi-to-be doing.. 1 april coming.. :P

afendi ariff said...

kecenderungan bersifat dendam agresif....
huh!takut la kat ko nih...

hantumakan said...

afendi - i believe that it has been downplay.. hahahaaa.. dgn berbunyi sedikit jiwang karat, dpt otherhalf yg complimenting, aku nak percaya it brings more positive nilai out of oneself..