Tuesday, March 16, 2010

genting highlands, kota keriangan

keriangankah aku disana?.. kids sure did.. :), untuk orang seperti aku yg begitu gerun nak naik mesin2 yg membuat aku rasa nyawa aku dihujung tanduk, well, it didnt bring much joy seriously.. i do care for my unimportant existence, hahahaa.. and dicing with my life is no no no in my list.. well, let's recap what adrenalin crave people do..

suami saya main go-cart. proses menunggu turn adalah berejam ye tuan puan. sila bawa tahap kesabaran yg tinggi, hahahaaaaa.. tapi suami kata ini sudah pasti bukan enjin go-cart sbenar kalau tidak mahu ada yg terbang amik laps, mungkin hanya mesin lawnmower .. jika rajin sila tebas skali kawasan berumput ketika amik laps.. hihiii saya main2 jgn tebas rumput nanti kena marah.
ini anak2 saya .. kedua-duanya manusia yg berani.. saya mengambil hypothesis kanak2 belum lagi develope rasa ngeri, mungkin mereka belum punya tanggungjawab dan harta duniawi yg mereka sayangi. si belah kanan telah naik spinner (twice), cyclone, dragon coster, boat bumper dan segala malalah yg budak ketinggian dia boleh naik.

soraya dan nad being tame naik coach yg pusing satu theme park, i naik ni, i naik ni, hahahahaaaa


flying coster, terkini.. sapa prasan nak jadi superman, bolehlah prasan prasan naik mende nih, skali naik rm10.. but looking at orang gila yg naik, mmg sah gilalah, hahahahaaa(habidud naik skali, adik ipar twice)



nad ... dalam ferris wheele saiz jam big ben, aku tipu, aku pun tak tahu big ben bosa mana, moralnya aku nak cakap saiz bulatan dia besarlah, tak suka okeh, gayat.!!!
itu sahaja laporan saya. :)




5 comments:

Anonymous said...

As long as the kids are happy, that's more precious...hehehhe....Aku pun sudah retire naik benda benda menakutkan nih...heheheh

-Syeeda-

afendi ariff said...

aku rasa aku pun ada lemah jantung la...takbleh naik mesin2 pusing2 nih...

hantumakan said...

sheeda - hahahaaaa.. yup they sure had fun..

afendi - wah, samalah kita..

leha said...

best nyer bercuti... yang penting have good time together... sure ingat sampai bebila...

hantumakan said...

leha - sgt, sgt.. by the way, bilakah aku boleh jenjalan ke rumah kau nih?