Wednesday, March 17, 2010

nyah, kalau kau dah malas kau main random aje tampal gambar..

okay fine, tak koserlah, gambar banyak tapi buat entri 2 3 kali, aku main pulun ajelah tampal skali boleh nyah?
muffin redimed from bagus.. the star is the silicone warna warni ittew, suka tau suka tau kitaaa... :), adik kita bawa pulang from UK
aaa, muffin lagiii
dan lagi, okay tahu dah bosan tukar gambar lain pulak.. :)
okay, bukan makanan tapi anak2 kita, gambar ini cute sebab main merry-go-round and habidud took the picture from atas.. kretip apa
back to food stori.. makan bajet @resepi rahsia (secret recipilah) kalau tengahari satu pinggan hanya rm10
tambah eslemonti tambah rm2 sajaa@ resepi rahsia
kopi @ bintang duit (starbuck)
eskrem with toast @ cafe kat kampng habidud
bahan masak2 pondok2 yg comel dibeli dgn sukasuki dek kak senah (eh, sayalah beli, tak baik fitnah kak senah),
dri kiri cooking spray sonang katanya nak budget minyak tidak melimpah ruah hanya sikit saja bila disembur pada pan, hahaha poyo
ditengah tengah minyak biji anggur rajinnya perah biji anggur kecik cinonet sampai kluar minyak, kau tak tipu kak senah ke nih?
dan akhir skali sun-dried tomato, jemurlah tomato korang beli kat pasar malam sama tak sama jadiknya, sebab aku malas aku beli sajalah..

6 comments:

DrSinga said...

mesti habidud panjat kuda tu...and orang yang jaga merigoraun tu dok beliak2 mata...

NH said...

haha.. aah. kreatif gile rudin amik gmbr dgn angle cmtu. itu muffin apekehh~~ raisin and butter ke ape~~

Ita Shadila said...

siliconeware tuh mmg menangkap mata i dulu.. senang eh nak guna? basuh?

hantumakan said...

dr.singa - idaaaak, merigoraun 2 tingkatlah dok.. :)

NH - muffin nanas.. heheheee. smalam buat mafin bluberi

ita - senang, haha, tapi second time pakai dah ada stain on the surface and innerline.

afendi ariff said...

laki ko pjt bumbung eh?

hantumakan said...

eh, bukanlah, merigoraun 2 tingkatlaaaah